Ez még Alkoholizmus?
Figyelt kérdés
Kb egy másféléve szakítot velem életem szerelme. Akkor elkezdtem inni. Elöször csak 2-3 sört naponta utánna 5-6. A végén már a sör nem volt elég is elkezdtem Wodkát inni. Rájöttem, hogy ez nem lesz így jó is elkezdtem fokozatosan leszokni erröl. Most már újra csak sört iszok(kb 5-6 újra), de legalább már nem égetet szeszt. Napi 5-6 sör még kórosnak számit? Nagypapám is ennyit ivott, mert köműves volt is a sok napon végzet munkán sört ivott is mégis normális volt. 15½ éves koromban kezdődöt, most 17 vagyok.2022. szept. 9. 00:24
21/28 NTBS válasza:
Igen. És 17 évesen főleg nem jó a hozzáállásod. Egy lány miatt tönkre vágod magad. Amúgy ha állandóan iszol persze, hogy elutasítanak.
22/28 anonim válasza:
15-16 évesen hogyan szerzel be vodkát meg havi 150-180 sört, meg miből?
23/28 A kérdező kommentje:
#22 Nem sok pénz az.
2022. szept. 12. 13:06
24/28 anonim válasza:
Ja, csak 40 ezer havonta, egy tizenévesnek ez meg sem kottyan :) Gondolom olyan régen ismered az italboltost, hogy már el sem kéri a személyidet.
25/28 A kérdező kommentje:
#24 Nem is.
2022. szept. 12. 15:27
26/28 anonim válasza:
Most fog még meg az ivást. Elb@szod a pénzedet, arra rámegy a magánéleted, később a májad. Szomszédomon láttam, ahogy leépül agyilag, majd testileg teljesen.
Én is ittam a korodban, de csak hétvégén 1-2 sör. 20 éves koromban totálisan elhagytam mindent. Most 50-en túl vagyok, de még van olyan italon, amit 20 éves koromban kaptam név-szüli napra. Barátok közt több is iszik, mindnek gondjai vannak. Van aki állandóan kölcsönt kér fizetésig, másikkal nem áll szóba a gyereke.
NEM A PIÁTÓL LESZ FELNŐTT AZ EMBER.
Legtöbben ezért kezdenek el inni, mert mielőbb felnőtt akar lenni
Én csak tejet iszom, meg üdítőket. Tök jól vagyok.
Egyetlen nyavalyás élete van az embernek. Kell neked ez az egyetlen élet, vagy nem ?
27/28 A kérdező kommentje:
250 ezer fotint bevételem van havonta 16 évesen, abból nem baj ha havonta elköltök 50 ezer forintot sörre.
2022. szept. 12. 22:53
28/28 anonim válasza:
Ha 50-et tudsz költeni gond nélkül, akkor nem sok a 6 sör. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!