Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez még Alkoholizmus?

Ez még Alkoholizmus?

Figyelt kérdés
Kb egy másféléve szakítot velem életem szerelme. Akkor elkezdtem inni. Elöször csak 2-3 sört naponta utánna 5-6. A végén már a sör nem volt elég is elkezdtem Wodkát inni. Rájöttem, hogy ez nem lesz így jó is elkezdtem fokozatosan leszokni erröl. Most már újra csak sört iszok(kb 5-6 újra), de legalább már nem égetet szeszt. Napi 5-6 sör még kórosnak számit? Nagypapám is ennyit ivott, mert köműves volt is a sok napon végzet munkán sört ivott is mégis normális volt. 15½ éves koromban kezdődöt, most 17 vagyok.

2022. szept. 9. 00:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#9 Amikor életem szerelmi bánatait éltem át, akkor még egy korty szeszt sem ittam. Ez utánna jött.
2022. szept. 9. 01:26
 12/28 anonim ***** válasza:
97%
Hogy tanulsz vagy dolgozol ha minden nap k.o vagy?
2022. szept. 9. 01:27
 13/28 A kérdező kommentje:
#8 Ha a nők nem lennének ilyen elutasitóak, akkor nem tartanék itt! Is nem mond, hogy az alkohol miatt nincs nőm, mert amikor életem szerelmei sorban utadítottak el akkor még egy korty szeszt sem ittam!
2022. szept. 9. 01:28
 14/28 A kérdező kommentje:
#12 Délután kettőtöl reggel hatig azt csinálok amitt akarok.
2022. szept. 9. 01:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, alkoholizmus.
2022. szept. 9. 02:30
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

A világon rengeteg pozitív és negatív nő létezik. Megtapasztaltál egy negatív nőt, és átprogramozta az egész életed önpusztítóvá és negatívvá. De ne mondd már nekem hogy nő nélkül nem lehet létezni? Akik építik és fejlesztik a világot, azok csak így léteznek. Megbíznak egymásban, és élvezik a munkájukat.

Szerintem azért tartasz itt, mert kezdesz felnőni, és fejben a tudatod alatt már az agyad döntött a látottak alapján hogy nem kérsz ebből az életből. Azért tartasz itt hogy jobban átgondold a dolgokat. Azért iszol hogy ne tudj nővel foglalkozni, és hogy csak magaddal foglalkozz. Az az eufória amit az italtól kapsz, az az a dolog, amihez mérned kell a szerelmi ki/megelégedettséged. Tudat alatt ha a nővel nem éred el azt a jó érzést amit az itallal, akkor az még mindig negatív nő, akkor is ha pozitívnak látszik. Majd ha felér a nő az itallal, na akkor.. 26F

2022. szept. 9. 03:44
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Napi 5-6 sör az nagyon sok. Főleg a napi, de az 5-6 is sok. A szervezeted simán hozzászokott és ha nem adod meg neki, persze, hogy hiányolja. Én amit javasolnék, az akár egy szakember, de jó lenne ezt még most visszafordítani. Baszki 17 vagy, már most akarsz lecsúszni? Szerintem kezdj el önfejlesztő könyveket olvasni, és ne marhasagokat erősíts magadban (ilyenek a nők és társai). Valamit építs fel magadban , amire büszke leszel és vonzani fogod a sikeres, jó kiállású nőket. De megértelek, engem is elhagyott egykori álmaim nője, de én erővel vittem magam tovább pozitív irányba. Nem mondom, hogy ez nem volt rám hatással , de kB ez az élet. Tele van nehézségekkel, amik próbára tesznek.
2022. szept. 9. 06:43
 18/28 anonim válasza:
48%
10 év múlva úgy fogsz kinézni mint egy negyvenéves..
2022. szept. 9. 07:10
 19/28 anonim ***** válasza:
37%
cool story bro
2022. szept. 9. 07:28
 20/28 anonim válasza:
100%

Én marihuána függő vagyok 10 éve(kb 17 évesen kezdtem el én is). De ez azért mégis csak sokkal kíméletesebb mód mint az alkohol.

De emellett nekem van rendes munkám és úgyanugy adózók mint mindenki más.Igen nekem is voltak anno párkapcsolati zürjeim,de szerencsére rövidesen mindig jött egy új lány.

Szerintem két választásod van.

1. Folytatod tovább ezt a rutint,a suliból lemorzsolódsz,a tested pedig folyamatosan mérgezed ezzel a mennyiséggel. A fogaid elszuvasodnak,a bőr felvizesedik és egy idő után beráncosodik,a mentális állapot leépüléséről nem beszélve. Ennek csak az lehet a következménye hogy előbb utóbb hajléktalan leszel.

2. Erőt veszel magadon és legalább tartasz egy elfogadhatóbb mértékét.Emelett végre tulteszed magad és arra összpontosítasz,hogy legyen egy alap egzisztenciád.

Megjegyzem én 2 sört szoktam inni,de kizárólag munka után.

2022. szept. 9. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!