Van-e arra esély, hogy a közeljövőben Magyarországon lehessen kapni az Order of Yoni féle vaginális tejsav sört?
Lengyelországban már kapható az Order of Yoni féle sör, ami vaginális tejsavat tartalmaz.
Szeretném megkérdezni, van-e esély arra, hogy Magyarországon is lehessen kapni a terméket?
Nekem nagyon nem jönnek be ezek a tejsavas erjesztésű sörök.
Amikor először kóstoltam azt hittem romlott sört kaptam. De aztán a hozzáértő mondta, hogy ennek ilyennek kell lenni. Nem bírtam meginni.
Én a sört azért szeretem mert keserű. Ha csak ilyen savanykás-zavaros izét lehetne kapni akkor inkább málnaszörpöt innék.
Szóval felőlem akár Anya Taylor-Joy puncijában is erjeszthetik, nekem akkor se kellene.
Hát ez elég perverz és gusztustalan de kinek mi xd.
Szerintem ha nagyon keresed akkor már találhatsz ázsiai import boltokban, előszeretettel hordják ide a közeli országokból a dolgokat. Esetleg még az ázsia vagy sárkány centerben érdemes szétnézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!