1/12 A kérdező kommentje:
4,5%-os
2022. márc. 20. 13:45
2/12 anonim válasza:
Egyénenként változó. Nekem kb. 10 üveg.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Nem hiszem, de én borsodi vagyok. Kötelességemnek érzem támogatni, a szülőföldem iparát.
7/12 eddiboy válasza:
Most, hogy már nincs a Borsodiban kukorica, elég iható sör lett.
8/12 anonim válasza:
7
Az alap Borsodiban még mindig van kukorica.Csak az újabb fajta söreikben(Hopi,Mester,IPA..stb.) mellőzik.
9/12 anonim válasza:
Ha netán te is távol-keleti vagy, főleg délebbre, ajánlom kóstolásra a Bora gazdaságos Hunyadi cuccot. Eleinte szokatlan lesz a malátaíz, de hamar rááll az ember. Nyilván 175-ért továbbra se történik csoda, de azért harapni lehet a kisüzemiséget: pont eggyel több, mint egy uncsi lager, rendesen sörfőzés illatokat ereget. Hibája meg szerintem a maga műfajában nincs, elég sok nagyüzemi helyett szégyellem magam, ahogy harapdálom. Amikor melegszik, hajlamos kis vizesen maradt rongy szag felhangokat küldeni, de nem lesz kellemetlen, csak amikor kóstoló módban vagyok, akkor csóválom a fejem neki. Szoktam főzni (mondjuk lagert még nem), azt mondom így a negyedik főzést végre hőszabályzottan erjesztve pár napja, hogy azért ha ilyen lagert bontanék a sajátomból, meglehetősen elégedett lennék. Jó kortyérzet, érdekes friss sörlé emlékek, kellemesen határozott, mégis enyhe keserűség, szép szín, kicsit sok szénsav és hab, ami így már nem is baj, hogy kellemesen beesik három hosszú perc alatt... Előfordult többször, hogy pici citrusosságot fedeztem fel benne, csak egyrészt utána hiába kóstoltam rá, már nyilvánvaló volt, hogy be is vetíthettem magamnak ezt, másrészt mindig elég részegen már, tehát ha esetleg valós is, lehetne picit könnyebben észrevehető...
10/12 eddiboy válasza:
#7: [link]
Tesco nem frissítette a leírást. Már szinte mindenhol ezt az újat lehet kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!