Mivel, hogyan tudnám a házi készítésű likőrt deríteni?
Figyelt kérdés
Többszöri kávé filteren történő szűrés után is opálos. Kis mennyiségről van szó.2022. febr. 22. 13:13
2/4 anonim válasza:
Házi pálinkánál ha opálos lesz néha segít, ha fagyasztóba tesszük. Mondjuk egy napra.
3/4 A kérdező kommentje:
Gyömbért reszeltem a vodkába, illetve gyömbér üdítőitallal édesítettem.
2022. febr. 22. 19:39
4/4 A kérdező kommentje:
A fagyasztás után minden nem oda való leült a palack aljába és lefejthetővé vált.
Köszönöm a választ!
2022. márc. 18. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!