Egyes sörök készítésénél miért használnak kukorica darát,kukorica grízt? Én ezeket a söröket víz ízűnek érzem.
a kukisörön érződik a kukorica.
ha magadnak főzöl le vagy 20 liter sört, akkor rájössz arra, hogy amit eddig ittál, az kommersz hulladék volt. kényelmesen beszerezhető, de hulladék.
Mert olcsó alapanyag, és ennek használatával spórolni tudnak a malátán és a komlón. Viszont a kukorica miatt én inkább kissé édesebbnek érzem, és sokkal inkább akkor vízízű egy sör, ha gyártás közben a szükségesnél több vizet használnak hozzá, vagy ugyanannyi vízhez kevesebb alapanyagot!
Ha esetleg olyan söröket ittál, amikben volt kukorica, és ráadásul még túl is volt vizezve, az más dolog, de csupán véletlen egybeesés, nincs összefüggés köztük! Véletlenül olyanokat ittál, és hiába többfélét esetleg, akkoris simán lehet, mert az ilyen véletleneket könnyű elkövetni sörfőzésnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!