Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Elment az izlésem a piától?

Elment az izlésem a piától?

Figyelt kérdés
Tegnap eléggé berúgtam pálinkát meg sört ittam. Most iszogatok egy doboz sört de alig érzem az izét inkább ilyen viz ize van. Tegnap rendesen éreztem mostmár meg alig.. Elmehetett az izlésem kicsit?
2022. febr. 5. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Uhh én nem tudom hogy tudsz másnap is inni :d nekem nem szokott menni...egyébként lehet csak a sör szar.
2022. febr. 5. 23:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Az lehetetlen hogy a sör szar mert tegnap jobb ize volt (Heineken). Amúgy énse birtam inni egésznap egyszerűen hányingerem volt tőle de most megjött a kedvem:D
2022. febr. 5. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem érzem a sör ízét másnap
2022. febr. 6. 02:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet pár nap és érzed majd
2022. febr. 6. 02:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A Heinekennek egyébként is vízíze van. Igyál sört. A másik meg, nekem is rossz szájízem szokott lenni másnap nagyobb pijálás után, semminek sincs íze.
2022. febr. 6. 04:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a másnaposság miatt van, nekem ilyenkor a reggeli kávénak is más íze van, valószínű szerintem az ízlelőbimbók is rongyon vannak:)
2022. febr. 6. 06:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Manapság azt sem érdemes elfelejteni, hogy simán lehetsz covidos, sokaknak kihat az ízlelésére.
2022. febr. 6. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták a Heinekennek ilyen íze van.Annyira semleges,hogy már szinte nem is emlékeztet sörre.
2022. febr. 6. 10:59
 9/9 anonim válasza:
Másnaposan előfordul.
2022. febr. 9. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!