A Milka minôsége romlott az elmúlt években, vagy csak az én ízlésem változott meg?
Igazából a Milka is és a Boci is egy agyoncukrozott édességbomba. Én nem szeretem, egyrészt azért mert baromi édes és mikor beveszem a számba majdhogynem mar a sok cukor.
A sport szelet sem a régi. Sem az üdítők. Mind cukrosak és egészségtelenek, ezért is nem nagyon veszek se csokit se üdítőt.
Amúgy mennyi most egy kiló cukor? Lehet hogy a gyártóknak jobban megéri telecukrozni mindent.
Több ismerősömmel is beszélgettünk erről. A Milka csoki minőség jelentősen romlott. Kábé ipari hulladék az egész, csini csomagolásban. Nem csoki az már csak valami édes massza. A Tibi és Bocicsoki ugyanez. Ezek nem csokik. Ha jó csokit akarsz, akkor a Lidl-ben a J.D. Gross csokikat próbáld. Viszont azok drágák is, de azokban megvan a minőségi alapanyag.
Régen, amikor még a celofán és papír csomagolása volt a Milkának, sokkal jobb volt, akkor még egész más összetevőkből készült.
Az sem mindegy, hogy milyen csomagolású Milkát veszel, ugyanis amelyik a kelet-európai piacra készült eleve, annak érzékelhetően más a textúrája, íze, mint annak, amit a nyugat-európai országokban terítenek.
Próbáljátok csak ki, hasonlítsátok össze! Vegyetek egy olyan Milkát, amelyikre CSAK angolul, hollandul, dánul vagy németül nyomtatták a szöveget, és vegyetek olyat, amelyiken rajta van románul, szlovákul, lengyelül vagy magyarul. Zongorázni lehet a különbséget.
Nem értem miért lett a 4-es lepontozva, igaz amit írt.
Kérdező ez az ízlelőbimbó pusztulás oka lehet annak, hogy régen még érezted a kakaó ízét, mostmár pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!