A Milka minôsége romlott az elmúlt években, vagy csak az én ízlésem változott meg?
"Nem értem az 5ös miért lett lepontozva, normális választ írt."
Azért lettél lepontozva, mert baromságokat írsz.
@4-es: Ha már így szóba jött, 32 éves vagyok, tömegével pusztuló ízlelőbimbókkal!:D Erről apósom jut eszembe, aki szerint vénasszonyokat nem lenne szabad a konyhába engedni, mert már nem tudnak normálisan fűszerezni.
5,6,9: Pontosan nekem is az a bajom a Milkával, hogy szinte csak a cukrot érzem ki belőle. A J.D. Gross tényleg isteni csoki!
8-as: Köszönöm a cikket! Arra emlékszem, hogy gyerekkoromban hajlamos voltam egy csomó szemetet enni, a lényeg az volt, hogy színes legyen meg jó édes. Most már inkább a kevésbé édes, magas kakaótartalmú csokikra hajtok, persze azt se szeretném túlzásba vinni.
"Azért lettél lepontozva, mert baromságokat írsz."
Szánalmas vagy. A baromságokat írsz és a hülye vagy, ostoba vagy beszólogatásokkal tele van a padlás. Próbáljátok már meg megindokolni a miértjét is jó? Addig kb annyit érsz mint egy cigánygyerek a lopott mercivel.
Igen öregszel, de ez csak jót jelent, egyre kifinomultabb az ízlésed, egyre igényesebb leszel.
Egy gyereknek, kamasznak bármilyen vackot le lehet nyomni a torkán, szeretni fogja, ha tetszik neki a csomagolás, és eléggé édes. Sajnos a legtöbb ember felnőttként is megmarad ezen a szinten, hiszen a cukor addiktív, és a gyártók értenek annyira a pszichológia nyelvén, hogy tudják, hogyan lehet a sz,rt is eladni.
A Milka tényleg nagyon rossz, de a kakaóbab meg nagyon drága, tehát ilyen olcsón igazából minőségi csokoládét nem nagyon lehet előállítani, vagy akkor másvalamin kell spórolni (pl. gagyibb csomagolás, kevesebb reklám, kisebb nyereség,nemtom) - ehelyett a kakaón spóroltak, mivel az a legdrágább összetevője, a sok birka embernek meg fel se tűnik a hiány.
Igaza van a 6-osnak, a J.D. Gross tényleg odacsap nagyon sok csokinak, abból rosszat még nem ettem. Ettem tavaly epres Lindt étcsokit, na az tiszta szégyen annyi pénzért.
A JD szerintem egyáltalán nem drága, főleg a Lindt-hez képest.
Aki pedig szereti a változatos ízesítésű csokikat, és úgy a Milkát, és azt mondja, régen jobb volt, az tegye vissza a polcra, dobjon még hozzá 150-200 forintot és próbálja meg Ritter Sport-ot. Olyan mint a Milka, csak egy kategóriával feljebb játszik, és nagyon érezni hogy van benn anyag, nem csak a töménytelen sok cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!