3 sörtől nagyon rosszul vagyok 32 évesen, ez normális?
Sajnos kicsit autista vagyok és szorongásbetegségem is van, amitől eléggé instabilak az emésztési reflexeim és hát emiatt sokat kellett innom, amikor szórakozóhelyre mentem (~szorongásoldó)
10 éve átlagban 5-6 hetente iszok, fél évente becsúszik 1-1 nagyobb katasztrófa, de én akkor vagyok boldog, ha nem kell innom, mert éppen nem kell kapcsolatokért kutakodjak. Abszolút nem érdekel az ivás, csak sajnos nekem ez a belépő a társas kapcsolatokba.
Nyilván fiatalabb koromban jobban bírtam, de mostmár ott tartok, hogy tegnap is megittam 3 kisüveges IPA sört (6,5%) és egy viszkiszódát ~3 óra alatt és elég rosszul éreztem magam és még másnap is, hiába ittam meg 1 liter vizet utána.
Szóval már nem is tudok berúgni csak rosszul lenni. Régen amikor még csajozni is jártam akkor meg kellett inni 1 üveg bort meg még egy kicsit, hogy tudjak kezdeni valamit magammal.
Nyilván ha kis lennék sportolva, meg ha egyenesen állnának a fogaim akkor józanul is lenne értelme odamenni nőkhöz, de igy sajnos nagyon megzavar engem amikor a kinézetem miatt fintorognak, és csak ittasan tudok kompenzálni határozottsággal, addig a pontig, amig el nem fogadnak. Utána nem szoktak problémáim lenni, pl ha már átjön egy lány, akit megismertem korábban, akkor sosem kell innom, hogy "gerincre vágjam", csak a kapcsolatteremtés megy nagyon nehezen.
Sok bárgyú fiatalember meg a kis kedves betanult szövegeivel könnyen eléri hogy legyen randi, de oda meg ittasan megy, mert annyira ideges.
Nem az ivás a lényege a minőségi sörfogyasztásnak, hanem az íz és illat. És ne keverd, persze, hogy rosszul leszel, sakálrészeg leszel, ha sör mellé whiskyzel is. Egyébként meg igen, van, akinek három sör is sok. (Igaz, a te mennyiseged kevesebb, mert 330ml-es egy üveg, én meg pintben mérem a hármat.)
Sajnos az önbizalom hiányra nem tudok mit mondani, nekem is can, pedig én nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!