Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 3 sörtől nagyon rosszul...

3 sörtől nagyon rosszul vagyok 32 évesen, ez normális?

Figyelt kérdés

Sajnos kicsit autista vagyok és szorongásbetegségem is van, amitől eléggé instabilak az emésztési reflexeim és hát emiatt sokat kellett innom, amikor szórakozóhelyre mentem (~szorongásoldó)

10 éve átlagban 5-6 hetente iszok, fél évente becsúszik 1-1 nagyobb katasztrófa, de én akkor vagyok boldog, ha nem kell innom, mert éppen nem kell kapcsolatokért kutakodjak. Abszolút nem érdekel az ivás, csak sajnos nekem ez a belépő a társas kapcsolatokba.

Nyilván fiatalabb koromban jobban bírtam, de mostmár ott tartok, hogy tegnap is megittam 3 kisüveges IPA sört (6,5%) és egy viszkiszódát ~3 óra alatt és elég rosszul éreztem magam és még másnap is, hiába ittam meg 1 liter vizet utána.

Szóval már nem is tudok berúgni csak rosszul lenni. Régen amikor még csajozni is jártam akkor meg kellett inni 1 üveg bort meg még egy kicsit, hogy tudjak kezdeni valamit magammal.

Nyilván ha kis lennék sportolva, meg ha egyenesen állnának a fogaim akkor józanul is lenne értelme odamenni nőkhöz, de igy sajnos nagyon megzavar engem amikor a kinézetem miatt fintorognak, és csak ittasan tudok kompenzálni határozottsággal, addig a pontig, amig el nem fogadnak. Utána nem szoktak problémáim lenni, pl ha már átjön egy lány, akit megismertem korábban, akkor sosem kell innom, hogy "gerincre vágjam", csak a kapcsolatteremtés megy nagyon nehezen.

Sok bárgyú fiatalember meg a kis kedves betanult szövegeivel könnyen eléri hogy legyen randi, de oda meg ittasan megy, mert annyira ideges.

2022. jan. 8. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Ne alkohollal akard megoldani a problémáidat, az csak ront a helyzeten. Önbizalomhiány ellen pszichológus kell. Rövid az út az alkoholizmusig, onnan pedig az utcáig.
2022. jan. 8. 12:14
 2/11 A kérdező kommentje:

jó gyökér vagy ezzel a pszichologus szöveggel. Látszik hogy nem nagyon érted meg az összefüggéseket, csak a közhelyek szintjén.

Önbizalomhiány ellen jó kinézet kell és akkor általában jó reakciókat kap az ember. Ha valaki akkor is szerencsétlenkedik akkor meg is érdemli. Voltam már kórházi terápián, egy hónapig éltem kórházban szorongás miatt, gyógyszert nem szedtem, cikiztek is miatta a többi páciens.

Csak a különbség hogy én nem nyomatom a hattyú halálát is még 3 évvel a később is, mint azok a nagyszerű emberek, akik már totálban éveket töltöttek kórházban és több kiló gyógyszert beszedtek már.

Az út meg lehet, hogy rövid, de akkor én nagyon lassan megyek, mert 10 év nem kevés idő. Ráadásul nincs a családban alkoholista hajlam...

Persze az utca is nagyon közel van, kivéve amikor valami csodagyerek vagy, aki drogosan, és alkoholistaként is milliókat keres startup cégekben, meg ugye vannak vállalkozók akik szintén isznak mint az állat. De ezeket az embereket ez valahogy csak nemesiti.

Az egyszerü ember meg rettegjen az utcára kerüléstől...aha ok...

nagy a különbség amikor valaki az iszik hogy igyon, vagy azért iszik, hogy ne fájjon annyira amikor a a nők 95%-a lerázza és még belé is rúg és még a környezetében lévő emberek is kinevetik.

2022. jan. 8. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj kérdező, hogy ezzel a monológoddal csak alátámasztottad azt amit az első válaszoló írt. Egyébként, ha már felhoztad ezt a témát, miért nem szedsz semmilyen gyógyszert? Vannak hangulatjavító szerek amik csökkentik a szorongást.

Minden esetre hogy az eredeti kérdésedre válaszoljak: az emberek anyagcseréje változik a korral, lelassul és átcsoportosul. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni.

2022. jan. 8. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Talán ugyanez lenne pia nélkül is, talán pont ezért ráznak le, ki tudja... én egyébként nem iszom, de nem is mertem odamenni soha vadidegen nőkhöz, miután mind levegőnek néz, a korom le sem írom.
2022. jan. 8. 12:28
 5/11 A kérdező kommentje:

3-as

GYÓGYSZEREK...ÚR ISTEN

láttam hogy mire vitték azok az emberek akik készséggel beszedték a marék gyógyszert mindennap...kösz de belőlem nem csinálnak salátát.

A kórházban a legtöbb ember 3-4 fajta gyógyszert is szedett, aztán valahogy még sem lettek jobban hosszú távon sem.

nekem elég sok problémám megszűnt saját erőmből, elég erős neuroplaszticitás kell egy ilyen mutatványhoz, és sajnos a legtöbb embernek 23-24 éves kora után ez a képesség elveszik és nem tudnak változtatni az élethez való viszonyulásukon. Én iylen szempontból nagyon szerencsés vagyok, mert bár nagyon későn érő típus voltam, de legalább 25 évesen nem másztam be fél lábbal a koporsóba mint a sok fejlődésre képtelen "normális" ember

2022. jan. 8. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Azért a kórházakban erősen leszedálják az embereket, amit ott láttál annak köze sincs ahhoz ami a mindennapi életben történik azokkal akik naponta 1-1 szorongásgátlót bevesznek. Természetesen nem akarlak meggyőzni, viszont a kórházi körülmények teljesen mások, és amit ott láttál az egy szélsőség.
2022. jan. 8. 13:04
 7/11 A kérdező kommentje:

ja nyilván otthon nem kell szedniük semmit ja.

nekem pl a szorongás hasfájást váltott ki meg ilyesmiket ami egy elég ciki velejárója a dolognak.

aztán végülis kiderült hogy a hasfájás allergia és baktériumfertőzés miatt van, és a szorongás csak megszorozza az egyébként fennálló problémát és egy öngerjesztő folyamatot csinál.

Pár szem antibiotikumtól elmúlt a hasfájás. Utána allergiára még szedtem szteroidot is, amit a mellékhatások miatt hagytam abba, mert az idegeimet kezdte ledarálni a kezem-lábam zsibbadt meg ilyenek.

Most csak annyi hogy az allergiák miatt állandóan felpuffad a gyomrom és ahogy nyomódik az fáj. Viszont ha undorító módon kikényszerítem a gázt mint egy refluxos, akkor elmúlik midnen gond.

Sajnos ilyen holisztikusan egy orvos sem akarna beleállni a probléma megoldásába. A pszichologus a saját területét nézi, a gasztros meg csak az endoszkópozást ismeri, meg daganatot keres.

Sajnos pont olyan betegségem van amit még betegségnek sem ismer el az orvostudomány mert nem felel meg a betegség definiciójának.

Minden orvos csak azt mondja, hogy bár ez nagyon kellemetlen, sajnos nem gyógyítható viszont nem halálos

KÖSZ

2022. jan. 8. 13:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Autizmus jár gyomor problémákkal, érzékeny emésztéssel.

A csajozásra meg azt ajánlanám keress egy szintén neurodiverz nőt, akivel hasonló az érdeklődési kör, és nem kell előtte maszkolni meg előadni azt ami nem vagy.

2022. jan. 8. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem normális, én 31 vagyok, szomorúan tapasztalom hogy nincs már olyan hangulata egy ivásnak mint 10 éve. nagyobb mennyiséggel meg tényleg csak rosszabbul leszek másnap, de az estét nem igazán dobja meg. én csak egy refluxot értem el a sok évi borozással, meg egy szarabb emésztőrendszert, de pozitív változásokat sosem. mondjuk nem is csajozásra használtam. nem tudom mi lehet a megoldás a tiedre
2022. jan. 8. 14:51
 10/11 A kérdező kommentje:

hat nem tudom az ivasnak mi ertelme van a csajozason kivul

tavaly pl a balatonnal kerekparozgattam (egyedul) es vettem egy levendulas sort h majd milyen nagy chill leszek este a parton de egy korty utan ki is ontottem mert hianyzik a ràknak

abszolut nem erdekelt

2022. jan. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!