Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az normális hogyha hajszálat...

Az normális hogyha hajszálat találok a kajába rosszul leszek?

Figyelt kérdés
Igen tudom mindenkinek hullik a haja és ez a normális de annyira idegesít ha találok egy hajszalat de már nem merem szóvá tenni mert csak lekiabálnak
2020. dec. 24. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a normális...

Valakinek az a normális, hogy egy patanyomból issza ki a sarat, nekem meg az a normális, hogy a szaromat is tiszta vízzel húzom le.

Nagyapán volt orosz fogságban. Ő is kapott olyan undorító ételt, hogy kihányta. Csak éppen nem volt más.

Úgyhogy másnap megette a félig odaszáradt hányását.

Utána már az volt a normális, hogy inkább frissen eszi meg a kaját, akármi is legyen az.

2020. dec. 24. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A hajszal valamiert nekem is a legalja.. felolem lehet az etelben barmi, de hajszal... na azt nem tudom elviselni....
2020. dec. 24. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális, de ezért van a szigorú előírás a hajzat beborítására élelmiszerek előállításánál (még saját konyhában is !).
2020. dec. 24. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakran fordul elő, hogy hajszálat találok az ételben, de olyankor e szokott menni az étvágyam azonnal.
2020. dec. 25. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!