Marcipan0q1y kérdése:
Lehet e főzni a pálinkát?
Figyelt kérdés
Van 5l vegyes pálinkám ami nagyon acetonos szagú es arra gondoltam hogy van 13l alma alszesz,hogy azzal egyutt kifőzném mégegyszer az jó lenne vagy nem?2021. okt. 6. 18:07
11/12 mindentudó99 válasza:
Almával ne keverd elrontod szt is. Ha irgalmatlan édes a gyümölvs és nincs sava vagy agyon van cukrozva és nincs sav hozzátéve akkor lesz ilyen acetonos. Máskor savazd a cefrét 100 liter cefréhez 100 gramm borkősav vagy citromsavat feloldva tegyél ha szükséges. Nyilván meggyhez nem kell. De pl szilvához barackhoz aminek nincs sava mindíg teszek
12/12 anonim válasza:
Ha romlott cefréből lett főzve, akkor ne foglalkozz vele, mert sosem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!