Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy lehet hogy undorodok az...

Hogy lehet hogy undorodok az alkoholtól?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyszer durván berúgtam, hánytam és bealudtam. Semmi nem esett ki csak elég szarul voltam mint mindenki aki sokat iszik.

Viszont azóta bármilyen italt iszok rettentően undorodok tőle. Sör lecsúszik, whiskey szarrá higitva még elmegy. Viszont vodka, bor szörnyű. Egyszerűen 2cl vodkát nem tudok meginni oklendezes nélkül ami eléggé ciki.

Esetleg valakinek valami tipp?

2021. szept. 20. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Például ne igyál, ha nem megy. Én sem iszom.
2021. szept. 20. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy áldás, mert belőled így nem lesz lecsúszott alkesz. Én is így jártam egy calicivírusos pohár csapolt sör után. Ki tudja, mi lett volna belőlem a haveri sörözések után, nem egy közülük iszákos lett, én ezzel a végleges undorral megszabadultam a veszélytől.
2021. szept. 20. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne igyál egy ideig. Egy-két hónap alatt vagy helyre jössz vagy nem.

Voltam hasonlóan, anno egyetemi gólyatábor után(5-6 nap 0-24 ivászat), pár hónapig nem kívántam inni, hát nem ittam. Nem emlékszem mikorra kívántam újra, de karácsonykor már biztos.

Nem érzem cikinek, ha azt mondod, hogy nem kívánod a töményet, úgyhogy nem kérsz. Szóval nehezen érzem át a problémát. Mindezt nagyivó férfiként mondom, nem valami abszisztens nőként, aki az alkohol ellen kampányol.

2021. szept. 20. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen 2cl vodkát nem tudok meginni oklendezes nélkül ami eléggé ciki."

Ha nincs benne semmi élvezeted,akkor ne idd.Ennyi.Aki nem szereti mondjuk a tökfőzeléket az sem tuszkolja le erőszakkal a torkán..

2021. szept. 21. 08:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam! :)
2021. szept. 21. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A vodkát azt én is undorítónak találom, bár szerintem a többi 40% fölötti égetett szesz sem jobb
2021. szept. 22. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme. Aki iszik hülye lesz a pénze meg stadionba épül vagy elrepcsizik.
2021. szept. 23. 00:58
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Ne igyá nem tesz jót a ciklusodnak xD
2021. szept. 27. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!