Hogy lehet hogy undorodok az alkoholtól?
Sziasztok! Egyszer durván berúgtam, hánytam és bealudtam. Semmi nem esett ki csak elég szarul voltam mint mindenki aki sokat iszik.
Viszont azóta bármilyen italt iszok rettentően undorodok tőle. Sör lecsúszik, whiskey szarrá higitva még elmegy. Viszont vodka, bor szörnyű. Egyszerűen 2cl vodkát nem tudok meginni oklendezes nélkül ami eléggé ciki.
Esetleg valakinek valami tipp?
Ne igyál egy ideig. Egy-két hónap alatt vagy helyre jössz vagy nem.
Voltam hasonlóan, anno egyetemi gólyatábor után(5-6 nap 0-24 ivászat), pár hónapig nem kívántam inni, hát nem ittam. Nem emlékszem mikorra kívántam újra, de karácsonykor már biztos.
Nem érzem cikinek, ha azt mondod, hogy nem kívánod a töményet, úgyhogy nem kérsz. Szóval nehezen érzem át a problémát. Mindezt nagyivó férfiként mondom, nem valami abszisztens nőként, aki az alkohol ellen kampányol.
"Egyszerűen 2cl vodkát nem tudok meginni oklendezes nélkül ami eléggé ciki."
Ha nincs benne semmi élvezeted,akkor ne idd.Ennyi.Aki nem szereti mondjuk a tökfőzeléket az sem tuszkolja le erőszakkal a torkán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!