Szerintetek ciki, ha undorodok az alkoholtól?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom a szagát, főleg a pálinkának nem, még egy alkoholmentes sört sem vagyok képes meginni, mert egyszerűen nem akarom. Mindíg mondják a barátaim, hogy így soha nem lesz pasim, ha még egy felest se vagyok képes lehúzni, de én komolyan utálom :S Mit csináljak? Így tényleg egy helyes fiú sem keresi majd a társaságomat? 15/L2013. júl. 6. 23:08
1/4 anonim válasza:
Ez hülyeség, nálam pl. még előny is lenne :)
Az tény, hogy néha kicsit társaságromboló tud lenni, de ne aggódj emiatt!
2/4 anonim válasza:
A ,,barátaid" jó nagy s€ggfejek! Ne hallgass rájuk!!!
3/4 anonim válasza:
Akkor igyál koktélokat vagy kevert italokat pl. vodka narancsot, azok kellemesebb ízűek.
Egyébként senki sem az ízéért issza az alkoholt, hanem a hatásáért. :)
4/4 anonim válasza:
a barátaid hülyeségeket beszélnek...nincs avval semmi baj,ha nem szereted az alkoholt.A koktélok az jó ötlet,vannak nagyon finomak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!