Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ittatok már vajsört? Ízlett?...

Ittatok már vajsört? Ízlett? Én már kipróbáltam, de szeritnem borzalmas íze volt.

Figyelt kérdés

Nagy HP rajongó vagyok, úgyhogy készítettem magamnak vajsört. Nos, lehet, hogy csak ennyire béna vagyok, de nekem nem ízlett. Finomabbra számítottam.

Vagy lehet, hogy rossz volt a recept?

Ti szeretitek a vajsört? Ha igen, milyen recept alapján készítitek?

2010. aug. 30. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Őőőőő a Ráma tudtommal margarin, de javtsatok ki, ha rosszul tudom :D

első

2010. aug. 30. 14:41
 12/18 Phoney ***** válasza:

Kockavajjal? Rama?

Az nem margarin volt?

Mert ha vaj helyett margarint használsz, az TÉNYLEG bűnrossz lesz... :)

2010. aug. 30. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Vajsör

1 dkg vaj (nem margarin)

1 ek cukor

2 dl tej

1 csipet fahéj

Egy lábasban a vajon megpirítod a cukrot világosbarna színűre, majd felöntöd tejjel és átmelegíted. Végül pohárba töltöd és megszórod fahéjjel.

Szerintem nagyon finom!

2010. aug. 30. 15:29
 14/18 Esme.avantgarde ***** válasza:
Fujj,margarinnal elhiszem hogy rossz lett! :S Teavajjal csináld,100g-os kiszerelésben szokott lenni.úgy nagyon nyami :D
2010. aug. 30. 15:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez majdnem csak karamellástej.De mindegy.:d
2010. aug. 30. 16:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki, teavajat tesztek teába, az valami isteni! De nem Earl Grey-be, hanem angol vagy garzon teába.
2010. aug. 30. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:

És ezt próbálta már vki?

[link]

Én még nem, egyik félét sem, de kíváncsi vagyok milyen.

2010. aug. 30. 16:50
 18/18 A kérdező kommentje:

Mentségemre legyen mondva, hogy 12-13 éves lehettem. :D De akkor kipróbálom teavajjal. :P

Kövér lófejből halászlé (már ha jól emlékszem)? Szerintem a vajsör kevésbé polgárpukkasztó, de ha te nem látsz nagy különbséget a kettő közt, akkor jó étvágyat!

2010. aug. 30. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!