Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Már többféle leveles tésztát...

Már többféle leveles tésztát kipróbáltam, de egyik sem az igazi. Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sokszor összeragadnak a lapok, nem tudom szétszedni őket, pedig megvárom rendesen, hogy kiolvadjon.
2010. jan. 22. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én tudom rosszul, de nem a réteslapokat kell szétszedni? Én a levelestésztát nem szoktam szétszedni csak nyújtani. Reálosat szoktam venni, Anyum meg a lidlből veszi.
2010. jan. 22. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Húú, talán Marathon féle, Tescoban is szokott lenni, okkersárga színű dobozban van a mélyhűtőpultokban. Nem várom meg, hogy 100 %-osan kiolvadjon, úgy szedem szét és egy picit meglisztezem. Nekem nem szokott összeragadni és mindig gyönyörűen "kinyílnak".

És tényleg jó a Lidlben kapható is, az nem mélyhűtött, hanem csak a sima hűtőrészben van, az fel van tekerve sütőpapírral. Az is nagyon jó!

Előzőnek: ezt nem kell nyújtani, mert 6 db téglalap alakúra nyújtott lap van a csomagban.

2010. jan. 22. 21:55
 3/3 anonim válasza:

[link]

itt van egy leveles tészta, én mindig ezt készítem :)

2010. febr. 3. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!