Sörösüveget házhozszállítással hol lehet venni?
Én nem tudok ilyenről, tippre nem is csak a törés veszélye miatt, hanem az üveg aránylag nehéz, érték/súly arányban meg nem jön ki jól, ezért aránytalanul drága is lenne a szállítás.
Főzök én is, és arra jutottam, hogy egyszerűbb venni olcsóbb üveges sört, mint üveget. Azóta, mióta ismerőseim tudják, hogy van ez a hobbim, szoktam tőlük kapni üvegeket, nemrég egyik kollégámmal boltoltam 2 rekesz német csatost, amit egy kiküldetéséről hozott haza, pár üveg házi sörért.
Van facebookon több házi sörfőzős csoport is, ott rendszeresen szoktak hirdetni üvegeket. De a szállítást többnyire ott is neked kellene megoldanod. Esetleg olyan kisbolttal lehet érdemes próbálkozni a környékeden, ahol van üvegvisszaváltás. Csak az meg nem elöblített lesz, így sokkal nagyobb szívás palackozásra kész állapotba hozni.
Használd már kicsit az eszed. Szerinted mekkora keresztmetszete van azoknak, akiknek szükségük van üres sörösüvegre, de a házhozszállításra rászorulnak?
Elballagsz szépen ide vagy egy hasonló szaküzletbe és megveszed ami kell:
Én itt nem találtam semmi arra utaló jelet, hogy ne szállítanák ki, de lehet hogy figyelmetlen voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!