Hagyományos bevásárlás, vagy online házhozszállítással? Melyiket szeretitek jobban, és miért?
Én hagyományosan vásárolok. Ott látom meg, hogy pl. mi akciós, vagy közeli lejárat miatt jócskán le van árazva... MEg ha szép húst meglátok a pultban, akkor ott döntöm el, hogy mi lesz hétvégén az ebéd...
Hetente 1x megyek, egy óránál nem töltök vele több időt.
Hagyományos.
- Mindennek megnézem a lejárati idejét (ha többféle lejáratú is van, a későbbit hozom el, szóval nem csak azt nézem rajta, hogy még nem járt-e le véletlenül), a vásárolt mennyiséget is ez alapján döntöm el részben.
- Gyümölcsöket darabra válogatom ki, melyik szép, melyik puhább, nem fagyott-e, kisebbre vagy nagyobbra van-e szükségem
- Nem ritka, hogy veszek nem élelmiszer jellegű terméket, pl. Lidlben, de ehhez látnom kell magát az árut, megfogni egy ruha anyagát, megnézni a textil mintázatát stb.
#2: jók a kiegészítések, ezt én is pont így csinálom (#1 voltam)
:)
Mármint élelmiszer és egyéb háztartási cuccok bevásárlása? Mifelénk nem tudok ilyen jellegű házhoz szállításról, így még nem próbáltam.
Ha bármi mást akarok venni, én a legjobban azt szeretem, hogy bolti átvétellel megrendelem a neten az árut - így nem kell potyára mennem, biztosan ott lesz ami kell, viszont házhoz nem szeretem rendelni, nem tudom napokkal-hetekkel korábban eldönteni, hogy pont akkor ráérek-e majd, amikor ideér a futár a ház elé és nyomja a csengőt.
Semmiben nem valtoztak meg a bevasarlasi szokasaim :) Ha kell valami, leszaladok a szemben levo maszekhoz es veszek annyit amennyire eppen szuksegem van. Mellette ott a zoldseges, kicsit odebb a pek es a hentes.
Nem raktarozom otthon csak aprosagokat es fuszereket ... ami kell, frissen szoktam megvenni akkor, amikor kell.
Vegyesen. Háztartási cikkeket, tisztálkodószereket, tisztítószereket, mindenféle háztartási kütyüt vagy eszközt online veszek. Az élelmiszereket inkább megveszem személyesen.
Általában két hetente tartom a nagy bevásárlást, az elég is szokott lenni. Minden pékárut én sütök itthon ill. egy csomó zöldséget termesztünk a kertben, szóval nagy ritkán a kisbpoltból hozok tejet vagy ilyesmit, de amúgy nem járok gyakran boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!