A mostani szigorítások alatt az éttermekből azért lehet kaját rendelni házhozszállítással?
Akkor jó!
Minket valószínűleg home officera vágnak. Borból már feltankoltam, a pálinka folyamatban, már csak sörből kell, de akkor szerencsére éhen halni sem fogok. 😁
Erről konkrétan még nem találtam infót, aki eddig válaszolt, légyszi jelöljön már meg valami forrást, mert anélkül ez így egy véleményezésnek tűnik.
Egyébként szerintem a kiszállítás maradni fog.
Tavasszal, a legszigorúbb korlátozásoknál is élt a kiszállítás, és most a tavaszihoz hasonló korlátozások lesznek.
Az, hogy a szolgáltatások szünetelnek, egy általános megfogalmazás, fodrászokra, kozmetikusokra, stb olyan helyekre vonatkozik, ahova a vendégek odamennek, ott gyülekeznek, és személyes kontakt van.
A kiszállítás ennek az ellenkezője, a futár megy házhoz, és nincs személyes kontakt.
Ha betiltják a kiszállítást, akkor az összes netes vásárlást, futárkodást, bárminek a kiszállítását is be kell tiltani.
Ugy nagyjából 1 nap alatt omlana össze az ország, ha az összes futár szolgálatot leállítanák.
Nem mellesleg az a 2 hetes bevétel kiesés, ami miatt most sok vállalkozó kesereg, hogy úr isten, 2 hét mínusz, az a vendéglátásban (kis szünettel) közel 1 éve tart.
Ha még a legutolsó esélyt is elveszik tőlük, akkor értelmetlen a továbbiakban tavaszi nyitásról beszélni. Nem lesz ami kinyisson.
Budapesten van olyan kerület, ahol már most csak az éttermek fele fog tudni kinyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!