Melyik ebéd menü házhozszállítást ajánlanád, illetve melyiket nem? tapasztalatok alapján
Azért előbb inkább gondold át!
3 gyereknek és neked, még nagyon kis étkűség esetén sem lesz elég 1-2 főétel.
én csak kettőt próbáltam(BP-en)teletál és interfood,egyértelműen utóbbi
Meg voltam vele elégedve ár-minőség,megbízhatóság szempontjából.
Én a #7-essel ellentétben éppen a kora reggeli kiszállítás miatt voltam elégedett a Teletállal. Felakasztotta szatyorban a kapufélfára, megnyomta a csengőt és már rohant is tovább. Kimentem érte, beraktam a hűtőbe, és a gyerekekkel utána kimehettünk a világból, nem kellett a kajafutárt lesni egész délelőtt. Nagy választék, kellemes ízvilág.
[Ismerősöm is bosszankodott rajtuk, de hát így jár az, aki nem csináltatja meg soha a csengőjét. Egy ételfutárnak, akinek van 100+ címe, nincs arra ideje, hogy mindenkinek külön kérvényt nyújtson be, hogy szíveskedjen bevinni és hűtőbe tenni a kaját.
Szomszédnénim egy hűtőtáskát épített be a kerítésébe, abba teszi a futár a cuccost. A néni reggel két kopogós jégakkut tesz a hűtőtáskába, ha tudja, hogy nem lesz itthon amikor a futár jön.]
8!
Azzal semmi baj nincsen, ha korán hozzák az ételt, hiszen van akinek ez a praktikus. Azonban volt egy olyan lehetőség hogy megadom hogy mikorra szeretném kérni az ételt és én a 11 órát választottam.
A csengőm pedig köszöni szépen, remekül működik. Nem voltam itthon, kb fél 11re értem haza, hiszen gondoltam hogy hamarosan megkapom az ételem. A szomszéd nénike mondta hogy miután elmentem reggel utána hozták nem sokkal. Ezért sem értem hogy mi lehetett olyan nehéz abban hogy felhívjanak vagy dobjanak egy smst. Bosszankodtam volna, de gyors hazaugrottam volna és mégse az lett volna hogy van egy csomó romlott ételem.
Én azt a részét nem értem, hogyha 1/2 11-re értél haza és már az ajtó előtt volt a kaja, akkor miért kezdtél telefonálgatni, hogy hol a kajád?
A szomszéd néni meg berakhatta volna a hűtőjébe míg hazaérsz.
Na mindegy, a lényegen, hogy nem a megbeszélt időpontban hozták a fenti ellentmondás nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!