Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik ebéd menü házhozszállít...

Melyik ebéd menü házhozszállítást ajánlanád, illetve melyiket nem? tapasztalatok alapján

Figyelt kérdés
Sok sok évvel ezelőtt, (nagyon sok) még munkahelyre rendeltem cégektől menüt. Most itthonra rendelnék, 3 gyerek és én 1-2 főétel gondolom elég volna. Anno voltak jó és igazán rossz tapasztalataim is, ezért gondoltam megkérdezlek itt titeket.. nem az internet fizetett véleményes cikkeit olvasom.

2021. jún. 15. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

10!

Bocsánat, az lemaradt hogy a garázs felől mentem be, mivel kocsival érkeztem. Nem láttam rá a kapura vagy hogy van e valami ott.

Igen, ezen sajnos tényleg nem. Na de mindegy, azóta el is ment a kedvem a menüktől.

2021. jún. 16. 12:25
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Arról nem beszélve, hogy két óra alatt azért nem romlik meg.
2021. jún. 16. 15:37
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

12!

Tényleg? Ne zavarjon hogy nem 2 órát volt a tűző napon az étel. Ha neked van gusztusod a felpúposodott, légyjárta kaját megenni, hát egészségedre, én azért ennél kicsit igényesebb vagyok ;)

Egyébként nem értem mi ez a sok kötözködés, leírtam, hogy nekem mi volt a bajom velük. Lehet, hogy ti tökéletesen meg vagytok velük elégedve, akkor szuper, örülük neki. Nekem nincs jó tapasztalatom velük, így nem rendelek többet, ennyi.

Egyéb kérdés? :D

2021. jún. 16. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Az Interfood jó, de hacsak nem Rákosborzasztó-külsőn laksz, valószínűleg találsz egy nagyobb adagot kevesebbért adó kifőzdét a környéketeken.
2021. jún. 18. 13:27
 15/20 anonim válasza:
0%
asd
2021. jún. 18. 19:12
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
#1 Ha nincs település írva, akkor tuti Budapest a cél-település. A budapestiek szokták azt hinni ezen az oldalon, hogy az egész ország csak a fővárosból áll.
2021. jún. 19. 16:44
 17/20 anonim ***** válasza:
30%

#16, ez talán azért van, mert egyedül Budapestet lehet alapnak feltételezni és "De hol laksz?" visszakérdezés nélkül válaszolni a kérdésre.

Egy zalaegerszegit nem igazán segít ki az, ha debreceni tippeket kap a helyi ebédeltetőkről, nem?

Mondjuk a kérdés szempontjából ez pont érdektelen, minden nagyobb heti menüs házhozszállító jelen vagy a nagyobb vidéki városokban is.

2021. jún. 19. 18:14
 18/20 anonim ***** válasza:
96%

#17 Bocs, én úgy tudtam, hogy országos honlap a gyakori, nem budapesti. Ez alapján pedig Magyarországot lehet alapnak feltételezni visszakérdezés nélkül.

De nekem aztán tök mindegy. Én szívesen ajánlom bárkinek a kedvenc kifőzdémet, meg a kedvenc fodrászomat, itt a saját városomban, lakjon bárhol is az illető.

Csak aztán ne csodálkozzon, ha a megegyező nevű utcában nem találja :D

2021. jún. 19. 22:06
 19/20 anonim ***** válasza:
26%
#18, jó, de ez csak a vidéki kisebbségi komplexusod kivetülése. Sajnálom, hogy ennyire ideggyenge vagy, hogy még ezt sem bírod elviselni. Talán majd ha bevezetik hozzátok is folyóvizet, könnyebb lesz.
2021. jún. 19. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Wolt

Új regisztráció esetén 2x500 Ft kedvezményt lehet kapni kuponnal.

73V9N kód. Működik, le van ellenőrizve.

2022. jún. 3. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!