Melyik ebéd menü házhozszállítást ajánlanád, illetve melyiket nem? tapasztalatok alapján
10!
Bocsánat, az lemaradt hogy a garázs felől mentem be, mivel kocsival érkeztem. Nem láttam rá a kapura vagy hogy van e valami ott.
Igen, ezen sajnos tényleg nem. Na de mindegy, azóta el is ment a kedvem a menüktől.
12!
Tényleg? Ne zavarjon hogy nem 2 órát volt a tűző napon az étel. Ha neked van gusztusod a felpúposodott, légyjárta kaját megenni, hát egészségedre, én azért ennél kicsit igényesebb vagyok ;)
Egyébként nem értem mi ez a sok kötözködés, leírtam, hogy nekem mi volt a bajom velük. Lehet, hogy ti tökéletesen meg vagytok velük elégedve, akkor szuper, örülük neki. Nekem nincs jó tapasztalatom velük, így nem rendelek többet, ennyi.
Egyéb kérdés? :D
#16, ez talán azért van, mert egyedül Budapestet lehet alapnak feltételezni és "De hol laksz?" visszakérdezés nélkül válaszolni a kérdésre.
Egy zalaegerszegit nem igazán segít ki az, ha debreceni tippeket kap a helyi ebédeltetőkről, nem?
Mondjuk a kérdés szempontjából ez pont érdektelen, minden nagyobb heti menüs házhozszállító jelen vagy a nagyobb vidéki városokban is.
#17 Bocs, én úgy tudtam, hogy országos honlap a gyakori, nem budapesti. Ez alapján pedig Magyarországot lehet alapnak feltételezni visszakérdezés nélkül.
De nekem aztán tök mindegy. Én szívesen ajánlom bárkinek a kedvenc kifőzdémet, meg a kedvenc fodrászomat, itt a saját városomban, lakjon bárhol is az illető.
Csak aztán ne csodálkozzon, ha a megegyező nevű utcában nem találja :D
Wolt
Új regisztráció esetén 2x500 Ft kedvezményt lehet kapni kuponnal.
73V9N kód. Működik, le van ellenőrizve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!