Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Wolt-futárok a házhozszállít...

A Wolt-futárok a házhozszállítási díjból kb. mennyit kapnak?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Semennyit. Be lehet jelölni az appon hogy mennyi borravalót adsz, az az övék.
2021. jún. 7. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Pont, hogy a házhozszállítási díj a tied.
2021. jún. 8. 01:15
 3/6 A kérdező kommentje:

1, gondolom te az a kukacoskodóan fogalmazni szerető fajta lehetsz...

Kizártnak tartom, hogy 800-1200Ft-os házhozszállítási díjat egy az egyben a Wolt tartson meg és ebből semmi cím/óradíjat ne juttasson a futároknak.

Ez a cikk 2018-ból átlagosan 700Ft-ot említ címenként: [link]

2021. jún. 8. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem, én a tapasztalt fajta vagyok. De gondolj amit akarsz, ne haragudjál már meg hogy segíteni akartam 😄

Nyilván van egy alapfizetés, meg a borravalók. Slussz.

Pá!

2021. jún. 8. 17:03
 5/6 AlphaNice válasza:
76%

Fix címpénz van + távolságdíj + borravaló, de ezek városonként eltérhetnek. Debrecenről tudok nyilatkozni:

Az alap címpénz 400 Ft

Van egy ebéd és vacsorai csúcsidő, amikor a címpénz magasabb. Ez attól függően magasabb, hogy mivel szállítasz ki. Most nem írom le az osszes lehetőséget és kombinációt de pl. kerékpárral ebédidőben ez 600ft.

Erre jön egy távolságdíj, attól függően, hogy milyen messzire viszed az ételt: 1,5km felett 100Ft/500m

Erre jön még a borravaló: 50, 100, 200, 500, amennyit az ügyfél ad az applikációban. Általában 100Ft szokott lenni. Legalább minden második vagy minden harmadik megrendelésnél

Ennyi.

Azokban a városokban ahol még nemrég indult a wolt, annyiban más a történet, hogy csúcsidőben nincs emelt címpénz, hanem fix 400ft minden cím és X címenként bónusz van (10. cím +500, stb, nem tudom pontosan). A távolságdíj megy, meg lehet műszakot is foglalni, ahol van egy fix óradíjad. Így volt Debrecenben is, aztán átálltak arra, amit ezelőtt írtam. Minden városban ez a cél szerintem, hogy ezzel indítanak aztán hogy ezt eltöröljék.

Pesten hasonló lehet, ahogy elsőnek leírtam, de azt sajnos nem tudom pontosan. Ott az alap is több szerintem, de majd egy Pesti hozzászóló megmondja.

2021. jún. 9. 11:37
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, köszi, pont erre voltam kíváncsi, hogy kb. mekkora része a borravaló az összes fizetésnek.
2021. jún. 9. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!