Mit tegyek hogy ne hányjak?
De épp azaz ,hogy szeretnék inni:D
Csak nemtudom hogy kerüljem el az ilyen helyzeteket.
Panikbetegseg/szorongas miatt sokszor engem is elkap ez az erzes es mivel rettegek hanyni ezert megjobban raparazok.
Elojon a refluxom attol oklendezve kohogok, ez se tul jo, igy en egyaltalan nem iszom alkoholt mindig azt mondom gyogyszert szedek🤷🏽♀️ beveszem a reflux gyogyszert, ha mar tenyleg nagyon rastresszeltem a hanyasra akkor a hanyinger ellenit is.
De SOHA nem hanytam meg a panikos hanyingertol. Nyilvan ezzel tisztaban is vagyok igy probalom lenyugtatni magam amikor ramtor, kuka kozeleben lenni, hosszu autoutra viszek zacskot stb
Az oramon van legzes funkcio, bekapcsolom, pulzalja hogy 1 percen at hogyan lelegezzek, utana jobb kicsit.
De amugy az se ciki ha tenyleg hanysz es azt hiszik a piatol:) de hidd el NEM fogsz hanyni, csak azt erzed
Én mondjuk vodkáztam mindig de ha hányni kellett akkor hánytam és ittam tovább 😂
Mondjuk nekem az is segített hogy ha tudtam hogy inni fogunk sose ettem előtte mert azzal hamarabb hánytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!