Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tegyek hogy ne hányjak?

Mit tegyek hogy ne hányjak?

Figyelt kérdés
Hétvégén lesz ugye május 1 és a haverokkal elmegyünk sütögetni és iszogatni.Na az a problémám ,hogy gyakran szorongok és ettől szorulni kezd a torkom,olyan érzés mintha folytogatnának és ettől hányingerem van.Nos mikor iszok akkor is van mikor ez van és mindig félek,hogy hányni fogok és minden percben kijárok wcre hogy nehogy véletlenül,mert hiába nem iszok sokat és nem vagyok részeg,ha hányok azt fogják hinni,hogy a piától.És ettől ráparázok és még tosszabbul leszek.Volt,hogy ettől panikrohamom volt.Mit tegyek?
2021. ápr. 28. 22:59
 1/8 A kérdező kommentje:
És ha véletlenül hánynék semmi kedvem sincs magyarázkodni,hogy nem a piától van hanem mert ,,instabil”vagyok.1 az,úgyse hinnék el ,megmondanák kifogás,2 pedig ,nem szeretném,hogy sajnáljanak
2021. ápr. 28. 23:01
 2/8 anonim válasza:
100%
Vezess oda, mondd hogy nem iszol, vezetned kell. Gondolom eddig is inkább a "megfelelés" miatt ittál, ha ennyire rosszul érzed magad tőle. De hivatkozhatsz egy egyszerű allergiagyógyszerre is, ami mellett nem fogyaszthatsz alkoholt.
2021. ápr. 28. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha a barátaid azt hiszik, hogy az alkolholtól hánysz?
2021. ápr. 28. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szorongásos problémád van, eleve nem kellene alkoholt innod, mert nem tesz jót. Meg amúgy kötelező alkoholt inni? Vegyél mentest, mondd hogy valami gyógyszert szedsz és arra nem szabad inni. Kész, problem solved.
2021. ápr. 28. 23:15
 5/8 A kérdező kommentje:

De épp azaz ,hogy szeretnék inni:D

Csak nemtudom hogy kerüljem el az ilyen helyzeteket.

2021. ápr. 28. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Panikbetegseg/szorongas miatt sokszor engem is elkap ez az erzes es mivel rettegek hanyni ezert megjobban raparazok.

Elojon a refluxom attol oklendezve kohogok, ez se tul jo, igy en egyaltalan nem iszom alkoholt mindig azt mondom gyogyszert szedek🤷🏽‍♀️ beveszem a reflux gyogyszert, ha mar tenyleg nagyon rastresszeltem a hanyasra akkor a hanyinger ellenit is.

De SOHA nem hanytam meg a panikos hanyingertol. Nyilvan ezzel tisztaban is vagyok igy probalom lenyugtatni magam amikor ramtor, kuka kozeleben lenni, hosszu autoutra viszek zacskot stb

Az oramon van legzes funkcio, bekapcsolom, pulzalja hogy 1 percen at hogyan lelegezzek, utana jobb kicsit.

De amugy az se ciki ha tenyleg hanysz es azt hiszik a piatol:) de hidd el NEM fogsz hanyni, csak azt erzed

2021. ápr. 28. 23:37
 7/8 anonim válasza:
Szerintem aznap egyél kétszer- háromszor annyit mint szoktál és dobj be egy savcsökkentőt. Nem lesz hányingered, befogsz tudni rúgni és rohadt jól fogod bírni a piát.
2021. ápr. 29. 02:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mondjuk vodkáztam mindig de ha hányni kellett akkor hánytam és ittam tovább 😂

Mondjuk nekem az is segített hogy ha tudtam hogy inni fogunk sose ettem előtte mert azzal hamarabb hánytam

2021. ápr. 29. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!