Mit lehet tenni az ellen, hogy ne hányjak?
Legutóbbi karácsonyi iszogatásnál 2 liter sörtől illetve 4 felestől kipakoltam. Annyi, hogy aznap szinte alig ettem valamit és fáradt is voltam. Nem tudom ez mennyire befolyásolja.
Ma is tervezek majd inni.. Ma jó lenne minimum 6 felest, 1 liter sört meg vagy 3 pohár pezsgőt meginni... Ma egész nap a kaját és a vizet nyomattam magamba, hogy jobban szívódjon majd a pia. Mit lehet tenni még a hányás megelőzése érdekében? Olyan válasz ne jöjjön, hogy ne igyál és akkor nem hánysz...
Most ez a karácsonyi iszogatás volt az első alkalom amikor pia miatt hánytam, azelőtt is ittunk már szép mennyiségben, de max csak enyhe hányingerig jutottam....
Esetleg az ivás intenzitása is befolyásolja? Elsősorban rutinos ivók tapasztalataira vagyok kíváncsi, de bárki írhat aki tud hasznos tanáccsal szolgálni.
Elsősorban azért is született meg a kérdés, mert nem szeretnék társaság előtt beszégyenülni.
Nem értelmezhető a kérdés, hiába magyarázod! Ne igyál annyit, hogy eljuss a hányásig, ha 4 felestől hánysz, minek a +2?!
Most mondom szégyenszemre markolni fogod a wc szélét..
Először is: ne keverd! Egy, max kétfélét igyál!
Semmi kommersz vacak! Ha feles, akkor tiszta házipálesz.
Feles tiszta vízzel kísérve.
Igyál sok vizet közben. Üdítőt ne!
És eszegessél közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!