Mit csináljak, hogy berúgjak, de ne hányjak?
Ne keverd és ne vedelj. Feles helyett bor, sör, vagy valamilyen "koktél" vodkanarancs, rumos kóla, határ a pénztárcád.
Normális tempóban ivásnál érezni kéne, hogy mikor jó már. Ha minőségibb italt iszol a másnap is lazább, vagyonokat sem kell rá költeni, elég ha nem a 300 forintos bort veszed az alsó polcról.
Otthon folyadékpótlás víz formájában.
Egyél ivás előtt (nem kell hatalmas adag valami zsíros kajából, de azért egyél rendesen). Borra ne igyál sört és ne keverd a piát. Igyál egy fokkal minőségibb italt a legolcsóbbnál. Lefekvés előtt 1-2 pohár víz segít, hogy ne legyél másnapos. Emellett vitaminokat is érdemes pótolni, mert az alkohol kimossa belőled.
De persze a mérték is fontos, mert hiába figyelsz oda más dolgokra, ha sokat iszol hányni fogsz.
Amit írtak már.Evés folyadékpótlás.Vizet nem csak utána, hanem az alkohol fogyasztás előtti órákban is érdemes bőséggel inni.(Erősebb italok esetén közben is.)
Szerintem a keverés se nagy probléma.Ha például csak kb.azonos alkoholtartalmú töményet fogyasztok és nem a legócskább fajtából, akkor mehet több fajta is egymás után.A sör is jó töménnyel.
A mennyiség az mindenkinél más.Leírom,hogy én maximum meddig megyek.Lehet,hogy neked sok vagy meg sem érzed:
Sör és tömény esetén 5-6 kör.Egy kör az egy feles egy sör.
Csak töményből (40% alk.) fél liter.Ennél többet nem nagyon iszom.Mert én sem szívlelem a másnaposságot.
De most komolyan, kérdező: az alkoholtól már eleve jobb kedve lesz az embernek, ellazul, oldja a gátlásokat, akkor mégis minek akarsz berúgni?! Őszintén, miért kell túlzásba vinni?
(Aki esetleg lepontozna, attól is érdekel a válasz, miért is olyan menő dolog berúgni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!