Hogy igyak ugy hogy ne hanyjak?
Figyelt kérdés
[18/f 160cm]
Nem tudok ugy részegedni, hogy ne hányjak, en nem ugy reszegedek hogy iszok becsicsenek meg iszok ittas vagyok meg iszok reszeg vagyok buli teljes bulihangulat szedules jozanodas hazavanszorgas lefekves masnapossag mind masoknal hanem iszok becsicsenek iszok ittas vagyok hanyok hanyok szarul vagyok vege a hanyas elobb jon mint a reszegseg mit lehetne tenni?
2017. máj. 19. 18:57
1/8 anonim válasza:
Mit szoktál inni,mitől okádsz ? Igyál valami mást.
2/8 anonim válasza:
Egyel elotte valami zsirosabbat
Lassan igyal, legyen ket ital kozott legalabb 20 perc
Ne keverd, max ket felet igyal
Igyal annyi vizet (vagy kiserot, pl rostos udito) kozben, amennyi alkoholt
Egyel kozben sosat
Ne cigizz sokat
3/8 anonim válasza:
nagyon egyszeru: ne igyal alkoholt. nem ertem, ha nem birod, minek kell eroltetni?
4/8 anonim válasza:
Igen,a zsíros kaja előtte jó.Zsíroskenyér pl. de ha már elkezdtél inni akkor ne egyél zsírosat.Meg persze közben rágcsálj valamit..ropi ilyesmi.
5/8 anonim válasza:
Nem kötelező inni. Csak azért hogy a birkacsordához tartozz, felesleges.
6/8 anonim válasza:
Ha közbe száraz kajákat eszel pl ropi, keksz, sósperec, akkor azok felszívják az alkoholt. Ja és soha ne éhgyomorra igyál, hanem valamit egyél előtte, de ne túl sokat.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne akarj berúgni. Tartsd be egy mértéket 1-2 üveg sör vagy 1-2 pohár pohár bor egy este és ennyi. Nem értem miért kell szétinni magadat, csak a májad teszed tönkre hosszú távon. Na és akkor biztos nem fogsz hányni se.
8/8 anonim válasza:
Úgy igyál, mint a marhák!
Csak vizet és abból is csak annyit, amennyi elég...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!