Mit tegyek, hogy kevésbé hányjak az alkoholtól?
Semmi más megoldás nincs, ne igyál, ezen mi nem egyértelmű? Hogy mitől ilyen érzékeny a gyomrod, azt pedig az orvossal érdemes lehet megtárgyalni, bizonyára ő is óva int majd az alkoholizálástól.
Refluxos vagy egyébként?
Egyél nehéz ételt alkohol ivás előtt, az majd kíméli a gyomrodat mert felszívja az alkoholt
Ha pedig még ennek ellenére is hánysz akkor meg ne igyál mert nem birja a gyomrod az alkoholt
A legjobb, ha marhák módjára iszol!
Csak vizet - és abból is csak annyit, amennyi elég.
gyakorolj,gyakorolj, gyakorolj.
Tudod az alkoholista nem alkoholistának születik.
Azért meg kell dolgozni:)
A gyakorló alkoholista is azért tud annyit inni mert gyakorolt, jó sokat.
Szerintem az ilyen emberekre mint te kérdező szokták mondani, hogy:
"Minek iszik aki nem bírja?" Nem bántásból mondom de így tényleg semmi értelme anna ha iszol. Te nem bírod az olkoholt iszol valami mást ennyi nem kötelező italozni.
7-es.
Mert ilyen a társadalmunk. "Menő", "férfias", középisisek körében "nagyfiús/nagylányos" dolog inni, az egyéb következmények (sörhas, agysejtpusztulás, májroncsolódás, stb.) meg el vannak felejtve.
Ez nem görbe tükör akart lenni, én is szeretek és szoktam is inni, de attól még ilyen a felfogása az embereknek minálunk. Ami, elég nagy hajtóerő az iváshoz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!