Mit tegyek, hogy kevésbé hányjak az alkoholtól?
"Hogy mi nem egyértelmű? Mivel nem minden piától hányok, ezért gondoltam vannak olyanok amiket egy magamfajta ember is jobban bír."
Háborodj már fel azon, hogy segíteni akarok, légy szíves! Mivel nem ismerlek, nem vagyok orvos, továbbá minden ember egyéni egészségügyi problémákkal küszködhet, nyilván én nem tudom, mik azok a fajták, amiket TE személyszerint jobban bírnál. Remélem nem is az itteni anonim felhasználóktól várod, hogy megmondják neked.
A refluxot azért kérdeztem, mert nekem is az van, és arra pl. nem jó dolog inni. Viszont mivel adtak rá gyógyszert, nem is savasodom fel annyira az alkoholtól, és előfordult, hogy csak a gyógyszer miatt nem jött vissza a pia, különben eléggé irritálta a gyomrom.
Szóval --> doki, és addig NE igyál. A többit vele megbeszéled.
Kerüld a szénsavasat, nekem az tesz főleg be. Én csakis feleseket, shotokat és longdrinkeket iszok. Rum, Vodka és néha-néha 60% fölötti töményeket használok ezekhez, egyéb okokból próbálom szinten tartani a hisztamint is, így a vörösbor és whiskey kiesik, ha csak nem tiszta élvezeti célból 1-1 pohár.
Mikor először ittam, akkor a célom a totál KO elkerülése volt, ma a hasfájás mentes spiccesség a cél, minden rendelést jól megfontolok. Részeg nem tudok lenni, mert előbb hányok, nem is bánom. Ha kezd fájni a hasam akkor szünetet tartok, sokszor kihagyok egy kört vagy inkább valami menteset iszok.
Megvan a varázsa a haverokkal ivásnak, de szándékosan hányni elég értelmetlen lenne, főleg ha ezreket fizetsz a hánytató szerért.
Megjegyzem én évente ha kétszer megyek kocsmatúrázni vagy ivós házibuliba, így még nekem belefér, de nem gyötörném a szervezetem ha gyakrabban fordulnék meg ivós társaságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!