Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A kínaiak csak ilyen barmok?

A kínaiak csak ilyen barmok?

Figyelt kérdés

15/F vok és cédruspiacon (örs vezér tér) vettem vodkát kínaiaknál és úgy adták ki mint a cukrot meg is kérdezték hogy "mégvalamit?" XD najó nem ez a lényeg hanem h lehet kinézek 18-nak azért adták ki vagy csak szimplán agyilag zoknik? :D

15 évesen már lehet 18-nak kinézni? :D

2010. aug. 20. 13:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

1, ebben sztem semmi meglepő nincs, h kiadják...

2, haverom 14 évesen már 30-nak nézett ki.

2010. aug. 24. 20:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
simáán haveromra 14 éves korában tátott nyitott szájjal csodálkoztak rá amikor mondta hogy csak 14 éves mert kb midnenki minimum 18 nak nézte! Ja és ekkor még nem is volt túl laza vagány szőrös gyerek! Most meg lazán mindenhol 18 nak nézikXD Amúgy rengeteg helyen kiadják még egy 5 évesnek is a piát
2010. szept. 8. 22:51
 23/25 anonim válasza:

Még régen voltunk Egerben kirándulni az osztállyal. És hát így a piacon mentünk át és az eladók sorba kiabáltak nekünk oda, h vigyünk haza a szüleinknek emlékbe 1 üveg bort. (ekkor még csak 14körül volt a többségünk). Éshát 1csomóan vettek is és azon röhögtek, h mien hülye az árus h nm tudja h igazábol ök isszák meg. -Am sztem az árus ponthogy magasrol lesz*rta h ki miért veszi. Ja és az volt a pláne az egészben, h 3szoros árért vették meg.

Fő barmok!

2010. szept. 21. 18:09
 24/25 A kérdező kommentje:
lol :D
2010. szept. 21. 18:16
 25/25 anonim ***** válasza:

nem. csak te vagy ilyen barom, kérdező:D

nyilván azért adták ki neked, mert meglátták rajtad, hogy milyen egy idióta vagy, aztán gondolták, hogy ezért nem kár.

a kínaiakra egy rossz szót ne mondj, fogod!!!?

2011. ápr. 6. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!