A kínaiak csak ilyen barmok?
15/F vok és cédruspiacon (örs vezér tér) vettem vodkát kínaiaknál és úgy adták ki mint a cukrot meg is kérdezték hogy "mégvalamit?" XD najó nem ez a lényeg hanem h lehet kinézek 18-nak azért adták ki vagy csak szimplán agyilag zoknik? :D
15 évesen már lehet 18-nak kinézni? :D
1, ebben sztem semmi meglepő nincs, h kiadják...
2, haverom 14 évesen már 30-nak nézett ki.
Még régen voltunk Egerben kirándulni az osztállyal. És hát így a piacon mentünk át és az eladók sorba kiabáltak nekünk oda, h vigyünk haza a szüleinknek emlékbe 1 üveg bort. (ekkor még csak 14körül volt a többségünk). Éshát 1csomóan vettek is és azon röhögtek, h mien hülye az árus h nm tudja h igazábol ök isszák meg. -Am sztem az árus ponthogy magasrol lesz*rta h ki miért veszi. Ja és az volt a pláne az egészben, h 3szoros árért vették meg.
Fő barmok!
nem. csak te vagy ilyen barom, kérdező:D
nyilván azért adták ki neked, mert meglátták rajtad, hogy milyen egy idióta vagy, aztán gondolták, hogy ezért nem kár.
a kínaiakra egy rossz szót ne mondj, fogod!!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!