A kínaiak a csirkét milyen lisztel rántják? Használnak BÚZÁT?
Figyelt kérdés
Apum hozott haza ilyen csirkét és én lisztérzékeny vagyok és nem tudjuk h ez búza lisztel van e csinálva.Nekem úgy tűnik, mintha rizsliszt lenne de nemtudom :SS2010. aug. 26. 20:52
1/6 anonim válasza:
nem tudom, de az szinte bitzos, hogy a sütödében adnak hozzá sört. egyszer megkérdeztem.
én cukorbeteg vagyok, én meg a sok keményítő miatt nem ehetem a kínai kaját, pedig szeretem :(
2/6 anonim válasza:
Felénk rizsliszttel rántják de apukádnak meg kellett volna kérdeznie.
3/6 anonim válasza:
Rizsliszttel , de nem ezer százalék
4/6 A kérdező kommentje:
mihez adnak sört??? én sört se fogyaszthatok x(
apukám magának szánta csak elment.
2010. aug. 26. 21:09
5/6 anonim válasza:
a csirkemell sörtésztában van kisütve, pl. a szezámos csirke. azért olyan puha, kicsit pufi a tészta.
6/6 A kérdező kommentje:
port olyan ezis:OO jó hogy írtad köszii
2010. aug. 26. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!