A kínaiak milyen közösségi protált/portálokat használnak?
Mert hát nekünk van a myvip, iwiw, meg van a nemzetközi facebook.
De olyat keresek amit Kínában használnak, és nagyon elterjedt. Keresek valakit, de nem tudom a nevét. Csak azt tudom hogy melyik városban él. Ez a város Magyarországon van. Szóval kínai lány, itt Magyarország egyik városában. (a városnevet nem akarom most leírni)
Képről felismerném, csak nem tudok sehol se úgy keresni, hogy nemzetségre, és lakhelyre szűkítsen. :S
Ezért gondoltam arra, hogy majd a kínai közösségi oldalon leszűkíteném a keresést arra a bizonyos városnévre. Vagy ha olyan nincs akkor arra, h Magyarország, csaknincs olyan nagyon sok kínai az országban h ne bírjam végignézni őket.
Eléggé nagyon nagyon fontos lenne.
ELőre is köszönöm!
nagyon köszönöm! végignézem őket, h melyiken találom meg. ha megtaláltam a keresett személyt akkor írok, hogy már nem kell más oldal link, de addig ha valaki tud még, kérem írja le.
neked meg kedves első válaszoló, tényleg nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!