Hogy csinálják a kínaiak a tojásos rizst? Mikor kell összekeverni? Vagy külön kell és a végén egybekeverni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 10:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem a sima rántottát felszecskázzák és belekeverik a rizsbe.
2/9 anonim válasza:
Én a majdnem teljesen kész rizsbe szoktam belekeverni és úgy befejezni a főzést.
3/9 anonim válasza:
Az elsönek fogalma sincs.
Elöször megpiritod a zöldségeket, meg a rizst, az egészet a vok szélére húzod és középen megsütöd a tojást (igy szép szine marad) és utána öeszkevered.
4/9 anonim válasza:
@11:28
Tuképpen ugyanazt írtad, mint én. Wok nélkül pl. te hogy csinálnád?
6/9 anonim válasza:
"@11:28
Tuképpen ugyanazt írtad, mint én. Wok nélkül pl. te hogy csinálnád?"
NEM ugyanazt irtam, mert nem kész rántottát darabolnak össze, hanem ugyanabban az edényben sütik a tojást (és nem lesz "összemetélve", hanem a többi zsirjában/szaftjába megsütve és összekeverve. Vok nélkül meg serpenyöben sütném, de a lényege, hogy a többi a szélére van húzva és úgy sül a tojás benne.
7/9 anonim válasza:
Itt is van egy csomó recept, nézd meg őket:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a linkeket! 33f
2011. júl. 25. 23:51
9/9 anonim válasza:
egy tálba felütsz tojásokat. Főzöd a rízst és percenként beleöntessz mindig egy kicsi tojást. Eközben fojamatosan kevergeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!