Az almáspiténél az almát nem kell összekeverni cukorral, elég rászórni a tetejére? Nem lesz savanyú?
Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 16:07
1/3 anonim válasza:
De savanyú lesz.
Keverd össze az almát cukorral, hagyd állni egy kicsit, hogy kicsorogjon a leve (jó cukros lesz, finom ital, egy pitéből vagy 2 deci), öntsd le és nyomkodd is ki egy kicsit az almát, és csak akkor terítsd szét a tésztán, mert ha egyből ráteszed állás nélkül, elázik a tészta.
3/3 anonim válasza:
Egyet értek az elözö válaszolokkal, és hogy ne ázzon át a tészta, grizt, vagy reszelt dióbélt szoktak az alma és tészta közé szorni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!