A kínaiak csak ilyen barmok?
15/F vok és cédruspiacon (örs vezér tér) vettem vodkát kínaiaknál és úgy adták ki mint a cukrot meg is kérdezték hogy "mégvalamit?" XD najó nem ez a lényeg hanem h lehet kinézek 18-nak azért adták ki vagy csak szimplán agyilag zoknik? :D
15 évesen már lehet 18-nak kinézni? :D
ahelyett hogy örülnél itt vered a nyálad, ha nem akartad valójában hogy kiadják akkor miért vettél, ha meg azt akartad hogy kiadják akkor miért jössz ide hisztizni?
igen, vannak helyek ahol kiadják, és 14 évesen is kaptam, és nem néztem ki 18-nak. csak ez plusz pénz, mindent ki lehet játszani, csak így kicsit többet kell rohangálni.
leszólhattok, hogy 14 évesen iszok, de attól hogy 14 évesen vettem piát még nem biztos hogy magamnak, és szerintem mindennek megvan a maga helye és ideje, és semmit sem kell túlzásba vinni.
L/16
Azért adták oda, hogy menjen a biznisz! Ha nem adják el, nincs pénz, érted? Nekem is adtak már ki piát(jó, csak sör volt), de akkor is alkoholos! Érted? :D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!