Hogyan készítik Kínában a rizst. Hogyan készítik el a kínaiak?
Én láttam egy műsort, amiben egy kínai nő főz és amikor az anyukájával rizst csinált, az egyáltalán nem volt csomós.
Egy nagy edényben főzték meg a rizst kevés sóval, mejd rázogatva leszűrték.
Nem kell szétfőzni és nem kell előtte megmosni.
Ők így csinálták.
Apuék múltkor vettek. Ilyen olcsó rizsnek nézett ki a csomagolás alapján, de apu azt mondta h drága.
Am vmi nagyobb helyen biztos van, a machban nem láttam, de tesco v ilyesmiben kéne lennie.
koszi
majd a Tescoba megnezzem
Kínában nagyon kevés embernek va olyan kiváltságos élete, hogy rízst egyen. Ugyanis bármilyen hihetetlen a szükséglethez képest kevés van belőle és emelett rettentő drága.
Nagyobb áruházakban biztosan találsz jázmin rízst, de értelem szerűen ez sem olyan, mint a kínai. Valamikor láttam az uncle bens-nek "sushi rízs" nevezetű termékét, ami egy cseppet határán van a kinti rízsnek.
Egyébként én úgy szoktam, hogy dédpapámról maradt rám bambusz rízs pároló edény abban főzöm. Semmi esetre se tegyél sót a vízbe, mert attól sem fog annyira ragadni. Egyébként semmi titka nincs, csak megfelelő időben kell lekapni a tűzről és nem szabad hideg vízzel leöblíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!