Mi volt a legrosszabb alkohol, amit ittatok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 18:42
21/30 anonim válasza:
Bolgár rózsa "pálinka". Hát az valami kegyetlen sz-r... mint valami olcsó kölni a 80-as évekből.
22/30 anonim válasza:
Tibi atya bor.
Meg nekem a tatra tea is borzalmasnak tűnik. :D
23/30 anonim válasza:
22# Tátra teából melyik, évek alatt elég sok ízt kihoztak, az alapot és a betyárt én szívesen fogyasztom.
24/30 anonim válasza:
Huhh, már nem emlékszem, évekkel ezelőtt volt. Akkor el is ment a kedvem tőle, nincs rá igényem hogy tovább próbálkozzak vele, van más amit szeretek. :D
Egyébként tudom, hogy népszerű ital, az ismerősi körömben én vagyok az egyetlen aki nem szereti. Ízlések és pofonok. :)
26/30 anonim válasza:
Rossz az Unicum???
Akkor nagy a baj! :D
28/30 anonim válasza:
Bármiféle édes bor
Rumos kóla
Topjoyos vodka
29/30 anonim válasza:
Hazi palesz,aperol spritz tisztan,black velvet,szinte az összes vodka es feher rum tisztán,St remy Vsop brandy,meg jópár házibor
30/30 anonim válasza:
Tokaji párlat. Valami borpárlat, drága különlegesség. Erős, és aljas az íze. Okádtam is tőle tinikoromban, amikor meghívtak rá. Pfejjj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!