Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi volt a legrosszabb alkohol,...

Mi volt a legrosszabb alkohol, amit ittatok?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 18:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyik haverom házipálinkája amit fogalmam sincs honnan kapott. Szerintem rohadt gyümölcsből volt főzve rettentő körülmények közt. Az íze olyan volt mint a gumicsizma szaga. Hozott belőle egy litert 5-en ittunk belőle 3-3 centet majd miután lehúzta ő maga verte a földhöz az egész üveggel. Bölcs döntés volt :D
2021. ápr. 2. 09:23
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Pisztáciás macaron ízű Fütyülős. BRRRRRRR.

Egy céges bulin kínáltak, (még békeidőben) valami borzadály.

2021. ápr. 2. 10:12
 13/30 anonim válasza:
100%
Gusztustalan acetonos ízetlen, állítólag körte házipálinka valakinek a nagyfaterjától. Kiköptem az egészet. Gondolom nem volt egészen józan az öreg amikor csinálta.
2021. ápr. 2. 11:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy Alcool nevezetű 94 vagy 95%-os borzadály. Olaszországban volt “szerencsém” kipróbáljam. El nem tudom mondani, mennyire rossz volt, komolyan mondom még az ellenségemnek sem adnám, annyira szörnyű.😃
2021. ápr. 2. 12:02
 15/30 anonim ***** válasza:
Fiatalon vettünk egy üveg Becherovkát, hogy ne mindig ugyan azt igyuk, azóta nem kisérletezek likőrrel kb.
2021. ápr. 2. 14:47
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

A volt barátnőm apjának a meggybora.

Az öreg elmondása szerint, egyedi receptura alapján készült különlegesség, és mindössze két hét forrás kellett, hogy "finom" legyen.

Nem lett az.............. :(

2021. ápr. 2. 14:52
 17/30 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Öregapám főzött cukorrépából pálinkát. Hát az kegyetlen volt. Azóta megérzem ha agyon cukrozott cefréből főznek pálinkát. Ugyan az az íz. De a legtöbb törköly pálinka se jobb.
2021. ápr. 2. 20:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Pisztáciás macaron ízű Fütyülős." Ezt amikor megláttam hirdetésen, azt hittem poén. Amúgy az ilyen zugfőzött halál erős ízetlen pálinkák, amiket élettársam rokonai csinálnak, semmi élvezetei értéke nincsen. A legrosszabb az, hogy erőszakosan kínálgatják és ha nem iszol megsértődnek. Aztán egyszer 4 kupicától annyira rosszul lettem, hogy összehánytam egy kis parkot a településükön. A legundorítóbb, amikor az orrodon jön ki ez a fajta pálinka, mert annyira erős, hogy felköhögöd. És másnap is érzed az orrodban. Azóta szerencsére fel vagyok mentve. A hideg kirázott.

Másik nagyon szar volt még régen 20 éve a srágadinnye és eper ízű cukros vodkalikőr és azt ittuk. Azokat a másnapokat nem felejtem el.

2021. ápr. 3. 00:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Kénezetlen házi vörösbor egy penészes pincéből.
2021. ápr. 3. 19:53
 20/30 anonim ***** válasza:
46%

Tiszta vodka, na annak semmi íze, csak ereje van, kb. alkoholos víz!

Joe Black whisky - egy olcsó lőre, teljesen élvezhetetlen, köszönőviszonyban sincs a márkás whisky-k füstös ízvilágával!

Faxe Premium sör - annyira túl van vizezve, hogy szinte teljesen elnyomja a sör ízét, az íztelenség határát súrolja!

2021. ápr. 5. 00:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!