Mi volt a legrosszabb alkohol, amit ittatok?
Pisztáciás macaron ízű Fütyülős. BRRRRRRR.
Egy céges bulin kínáltak, (még békeidőben) valami borzadály.
A volt barátnőm apjának a meggybora.
Az öreg elmondása szerint, egyedi receptura alapján készült különlegesség, és mindössze két hét forrás kellett, hogy "finom" legyen.
Nem lett az.............. :(
"Pisztáciás macaron ízű Fütyülős." Ezt amikor megláttam hirdetésen, azt hittem poén. Amúgy az ilyen zugfőzött halál erős ízetlen pálinkák, amiket élettársam rokonai csinálnak, semmi élvezetei értéke nincsen. A legrosszabb az, hogy erőszakosan kínálgatják és ha nem iszol megsértődnek. Aztán egyszer 4 kupicától annyira rosszul lettem, hogy összehánytam egy kis parkot a településükön. A legundorítóbb, amikor az orrodon jön ki ez a fajta pálinka, mert annyira erős, hogy felköhögöd. És másnap is érzed az orrodban. Azóta szerencsére fel vagyok mentve. A hideg kirázott.
Másik nagyon szar volt még régen 20 éve a srágadinnye és eper ízű cukros vodkalikőr és azt ittuk. Azokat a másnapokat nem felejtem el.
Tiszta vodka, na annak semmi íze, csak ereje van, kb. alkoholos víz!
Joe Black whisky - egy olcsó lőre, teljesen élvezhetetlen, köszönőviszonyban sincs a márkás whisky-k füstös ízvilágával!
Faxe Premium sör - annyira túl van vizezve, hogy szinte teljesen elnyomja a sör ízét, az íztelenség határát súrolja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!