Szerintetek is hányás izű és szagú a dobozos Tuborg green?
A kódolt gràgárságot jelrnzettem. Nem ittam még hányást, így nem tudom.
Nem felső kategóriás termék, sz biztos.
Egy időben a kőbányai volt ilyen.
Tuborgon nem tapasztaltam m
Akkor ez doboztól függ, most nyitottam még egyet az meg jó.
Az előző dobozba belehánytak????!!!!!
Régen ittam amikor még kisüveges volt, utána talán elkezdték a kukoricát is tolni bele. Anno még iható volt. Viszont amit alig tudnak sokan a sörökről, hogy változó mennyiségben GLIFOZÁT gyomírtó maradvány van bennük ami rengeteg egészségügyi problémát okoz sunyi módon. Youtube: "Mester Károly glifozát"
2016-os cikk... vajon mostanság mennyi glifozát gyomírtó maradvány lehet a sörökben? Már 0.1 μg-tól (!) komoly pusztítást kezd a bélflórában (amihez 1 deci sör se kell), a 2600 tagú citokróm P450 emzimcsaládnál amelyekre milliárdnyi biokémiai reakció épül, izmokban, nemi hormonokban (feminin férfiak)...
"Az év elején a müncheni környezetvédelmi intézet megdöbbentő eredményeket közölt a Németországban legtöbbet eladott 14 sör laboratóriumi vizsgálatát követően. Valamennyi sörből kimutatták a világ leggyakrabban használt gyomirtóját, a lehetséges rákkeltő hatásúnak minősített glifozátot. A német sörök vizsgálati eredményei:
Hasseröder Pils 29,74 μg/l (ppb)
Jever Pils 23,04 μg/l
Warsteiner Pils 20,73 μg/l
Radeberger Pilsner 12,01 μg/l
Veltins Pilsener 5,78 μg/l
Oettinger Pils 3,86 μg/l
König Pilsener 3,35 μg/l
Krombacher Pils 2,99 μg/l
Erdinger Weißbier 2,92 μg/l
Paulaner Weißbier 0,66 μg/l
Bitburger Pils 0,55 μg/l
Beck’s Pils 0,50 μg/l
Franziskaner Weißbier 0,49 μg/l
Augustiner Helles 0,46 μg/l
2015-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Rákkutató Ügynöksége (IARC) a glifozátot lehetséges emberi rákkeltő hatásúnak minősítette. A német sörfőzdék szövetsége a müncheni környezetvédelmi intézet tanulmányát nem tartja hitelesnek, ugyanakkor elismerte, hogy a lehetséges emberi rákkeltőnek minősített glifozát kismértékű szermaradványa elkerülhetetlen, mivel a gyomirtószer szinte mindenhol fellelhető, miután évtizedek óta használják az agráriumban. Míg a múltban úgy ítélték meg, minél nagyobb dózisú vegyi anyagról van szó, annál veszélyesebb, addig a modern független tudomány megítélése szerint számos mérgező vegyi anyag alacsony dózisban is hatással van az egészségünkre, amelyek endokrin rendszert károsító anyagként ismertek." (...)
Itt van részletesen a glifozát téma ismertetve, miért használják, miket okoz, mik a tudományos bizonyítékok:
Sógorom egyik kedvenc söre, és amikor megkínál, én sem érzek rajta semmi szokatlant, átlagos sör!
Megnézted az alján, meddig jó a szavatossága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!