Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2024.02.07.-én lejárt sört...

2024.02.07.-én lejárt sört még megihatok, vagy már ne próbálkozzak inkább vele?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam, 2-3 éve pár doboz sört, amit beraktam a fiókba, és megmaradt, de mind lejárt már. Most úgy megkívántam, de azért kórházba nem akarok menni. :D

nov. 21. 20:05
 1/4 anonim válasza:
100%
Bontsd ki, ha fura szaga van akkor ne idd meg. Kórházba nem fogsz kerülni, ha megkóstolod nem halsz bele, szerintem kortyolj bele egyet és meglátod milyen az íze.
nov. 21. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne hülyéskedj..Kórházba nem kerülsz tőle az tuti.Nemrég ittam meg néhány 7 hónapja lejárt sert.Semmi baja nem volt és engem sem fosatott meg.Először megszagolod,megízleled óvatosan.Aztán ha nem poshadt,akkor nyugodtan megihatod.
nov. 21. 20:30
 3/4 lilikerdesei válasza:
elsz meg?
nov. 23. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs undorító íze akkor nyugodtan megihatod, nekem van egy söröm ami májusban járt le, még nem bontottam meg, egyik ismerősöm adta, de ő is kapta melóból lejártan. Azzal számolj hogy lehet ki fog futni a sör.
nov. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!