Hogy gyűritek le a piálás elleni gondolatokat?
Figyelt kérdés
elég sok szabadidőm van mostanában. eljön egy délután és a semmiből eszembe jut hogy de jó is lenne iszogatni, pedig nem is terveztem aznapra. nincs másnap teendő, nem kell dolgokat csinálni. ami inkább aggasztó hogy rutinszerűen meg is valósítom hirtelenjében. eltelik pár nap hogy nem iszom és szintén előjön. nem függöm fizikailag, nincsenek elvonási tüneteim, de itt egy űr hogy most jól jönne a pia. ezzel mit lehet kezdeni? jobban le kéne foglalnom magam valamivel? amíg dolgoztam hétköznap, egy ilyen érzés többnyire pénteken jött csak elő, vagy hétvégén. rengeteget unatkozom, telnek az óráim, napjaim tehetetlenül2021. márc. 3. 19:38
11/12 anonim válasza:
Szerintem az jó, hogy ez a dolog elkezdett aggasztani. Ha nem lennél tisztában azzal, hogy probléma van kialakulóban, akkor nem tetted volna fel magadnak (nekünk) ezt a kérdést.
Szerintem sokan küzdenek ezzel a problémával emiatt a vírus helyzet miatt. Azt tudod csinálni, amit már elkezdtél, hogy beismered, hogy igen ez itt egy probléma, igen, megint megkívántam a piát, és tudatosan elutasítod. Pl kedden mikor megkívánod, eldöntöd, hogy majd pl pénteken vagy szombaton iszol, addig nem. Ezt csak így lehet. Találj ki valamit amit csinálhatsz helyette, javaslom, hogy edz otthon, ha épp nem lehet elmenni konditerembe. Instán pl van egy csomó otthoni edzés tipp amit szinte semmi eszközzel ki lehet vitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!