Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy gyűritek le a piálás...

Hogy gyűritek le a piálás elleni gondolatokat?

Figyelt kérdés
elég sok szabadidőm van mostanában. eljön egy délután és a semmiből eszembe jut hogy de jó is lenne iszogatni, pedig nem is terveztem aznapra. nincs másnap teendő, nem kell dolgokat csinálni. ami inkább aggasztó hogy rutinszerűen meg is valósítom hirtelenjében. eltelik pár nap hogy nem iszom és szintén előjön. nem függöm fizikailag, nincsenek elvonási tüneteim, de itt egy űr hogy most jól jönne a pia. ezzel mit lehet kezdeni? jobban le kéne foglalnom magam valamivel? amíg dolgoztam hétköznap, egy ilyen érzés többnyire pénteken jött csak elő, vagy hétvégén. rengeteget unatkozom, telnek az óráim, napjaim tehetetlenül
2021. márc. 3. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

"de itt egy űr hogy most jól jönne a pia"

Úgy gyűröm le, hogy nincs bennem űr. El se hiszem, hogy van olyan ember, aki annyira unatkozik, hogy iszik inkább.

Ha rád jön a piálhatnék, ülj le inkább popcornnal sorozatot nézni, vagy keresztrejtvényt fejteni.

2021. márc. 3. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Én nem gyűröm le sehogy. Ha inni akarok akkor iszok is.
2021. márc. 3. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Ne legyen otthon alkohol. Sokkal könnyebb úgy ellenállni valaminek, ha nincs lehetőséged a beteljesítésre.
2021. márc. 3. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Igen, más cél kell.

Mintha magamat hallanám, olyanokat írtál, úgyhogy teljesen átérzem.

Nem szimplán más cél kell, de nem kevés motiváció is, hogy érdeked legyen a más célt elérni, és azzal tölteni az időd.

Nekem egy lakásnak a felújítása ilyen.

Annyira ugyan nem sürgős, de kéne csinálni. Ennek ellenére van, hogy a pia győz. Szóval nem egyszerű, mert kibszott alattomos , olyan sunyin rátelepedik az életedre, hogy észre se veszed.

De minél jobban tudatosul ez bennem, annál inkább erőt merítek, hogy felülkerekedjek rajta.

2021. márc. 3. 20:19
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én ilyenkor kiverem.

És utàna leküldök egy viszkikólàt 🤔

2021. márc. 4. 07:27
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

De mennyit iszol ilyenkor, lerészegedsz?

Mert önmagában az, hogy néha megkívánsz egy finom italt, szerintem nem baj. Mielőtt kismama lettem, én kb. heti 2-szer ittam egy-két pohár bort főzés mellett este, azt mindig úgy "kívántam", de nem hiszem, hogy ettől alkoholista voltam :D

2021. márc. 4. 08:33
 7/12 A kérdező kommentje:
ha belekezdek, akkor súlyosabb mennyiségeket délutánból estébe hajlóan. nem tudom kicsiben működne-e, mert inkább csak fokozza. köszi a válaszokat, kezdenem kéne magammal valamit mert lehet szarul hangzik, de tényleg az unalom terel erre úgy érzem
2021. márc. 4. 11:11
 8/12 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is,szóval megértelek. a semmittevés miatt én is egyre többet iszom.Már előre tartok attól,hogy,ha nyitva lesznek a kocsmák,akkor oda is fogok menni. Én se iszok minden nap,de heti 2 szer kb.
2021. márc. 4. 12:17
 9/12 mindentudó99 ***** válasza:
18%
Nem dolgozol hogy ennyit otthon vagy? Jön a jóidő menni kell horgászni. Vagy valami ilyesmi.
2021. márc. 5. 12:53
 10/12 A kérdező kommentje:
9 igen, ez is bejátszik
2021. márc. 5. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!