Hogy gyűritek le a piálás elleni gondolatokat?
"de itt egy űr hogy most jól jönne a pia"
Úgy gyűröm le, hogy nincs bennem űr. El se hiszem, hogy van olyan ember, aki annyira unatkozik, hogy iszik inkább.
Ha rád jön a piálhatnék, ülj le inkább popcornnal sorozatot nézni, vagy keresztrejtvényt fejteni.
Igen, más cél kell.
Mintha magamat hallanám, olyanokat írtál, úgyhogy teljesen átérzem.
Nem szimplán más cél kell, de nem kevés motiváció is, hogy érdeked legyen a más célt elérni, és azzal tölteni az időd.
Nekem egy lakásnak a felújítása ilyen.
Annyira ugyan nem sürgős, de kéne csinálni. Ennek ellenére van, hogy a pia győz. Szóval nem egyszerű, mert kibszott alattomos , olyan sunyin rátelepedik az életedre, hogy észre se veszed.
De minél jobban tudatosul ez bennem, annál inkább erőt merítek, hogy felülkerekedjek rajta.
Én ilyenkor kiverem.
És utàna leküldök egy viszkikólàt 🤔
De mennyit iszol ilyenkor, lerészegedsz?
Mert önmagában az, hogy néha megkívánsz egy finom italt, szerintem nem baj. Mielőtt kismama lettem, én kb. heti 2-szer ittam egy-két pohár bort főzés mellett este, azt mindig úgy "kívántam", de nem hiszem, hogy ettől alkoholista voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!