Mit tegyek öngyilkos gondolatok ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam mostanában. Depressziós és pánikbeteg vagyok. Nincs egy olyan barátom sem aki igazi lenne, mind csak érdek. Egy osztálytársam nagyon levitte az önbizalmam és már semmi nincs amit szeretnék. Elérkeztem arra a pontra amikor már minden mindegy. Nem érdekel semmi. Úgy érzem nem szeret senki, mert olyanok árulnak el és bántanak tudatosan akik azt hittem fontosak az életemben. Akármibe kezdek csak kudarc. Mintha mindent elszúrnék. Jelenleg azt érzem, hogy nagyon de nagyon sok feszültség és düh van bennem és nem tudok ezzel mit kezdeni. Régebben ilyenkor megvágtam magam, de már régóta kibírom hogy ne tegyem. Csak így nagyon szenvedek. Kérlek adjatok tanácsokat és ne bántsatok, nem sajnáltatásból írtam ide ezt most.2021. márc. 2. 20:52
1/8 anonim válasza:
SZAKEMBER. MOST. Komolyan mondtam... ha ennyire súlyos a baj, itt már csak az segíthet.
2/8 anonim válasza:
Én a helyedben szakemberrel konzultálnék, akitől kérnék segítséget olyan téren is, hogy segítsen újratervezni az életemet. A depressziót, pánikbetegséget kiváltó okokat meg kellene szüntetned, vagy elhatárolódni azoktól, ha megszüntetni teljesen nem tudod. Mi váltotta nálad ezt ki?
3/8 anonim válasza:
Mit tegyél....
Realizáld részbe hogy nem 1-2hónap max az életed hogy eldobd azt a sok időt 1 rossz időszakért. Mindig hígyj benne hogy lehet jobb. Van kedved chatelni?:)
4/8 anonim válasza:
Volt egy ilyen korszakom, rajtam a szex segített.
De igen, egy hozzáértő szakember, pszichoterapeuta, aki meghallgat, melletted áll.
5/8 anonim válasza:
Nagyon sok dolog van amiért érdemes élni, ilyen dolgokra fókuszálj.
6/8 anonim válasza:
Vigyázz ezekkel, mert ha minden gondolatod öngyilkos lesz, akkor végül nem marad gondolat a fejedben!!!!!
7/8 anonim válasza:
Nem vagyok szakember, de én szívesen meghallgatlak, ha szeretnéd.
8/8 anonim válasza:
Negyven leszek, de a mai napig kísértenek a rohadt bántalmazó osztálytársaim/más gyökerek szemétségei, míg ők élnek mint Marci hevesen.
Bár az egyikük valószínű nemsokára beledöglik az alkohol-drog kettősébe.
Az az osztálytársad, ki ezt tette valószínű azért cisnálta, mert eleve egy nyomorult szardarab, aki így érzi magát picit jól. Nem fogja fel, milyen kárt okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!