Ittatok már soju-t? Finom volt?
kicsit túl van hype-olva a drámák miatt..
lényegében vodka! íztelen
viszont a gyümölcsös fajtájúak elég finomak! pl citromos és sárgadinnyés
és aki nem tanulta az alkoholos italokat
lényegében desztilált alkohol azaz lepárlással készül viszont mivel rizsből és burgonyából ezért a színe is semmilyen valamint nem hagyják érlelni mint pl a brandyket
egyrészt ezért sincs neki íze
de a kézműveseket már hagyják érlelni amitől jobb is lesz (ennek nagyobb is az alkoholfoka)
ma 01:01
Egyik töményszesznek sem az alapanyaga miatt nincs íze, hanem attól, hogyha tisztaszeszt finomítanak belőle :) A brandynek, whiskynek pl. érlelés előtt is van íze. Az olcsó szodzsu olyan szeszfinomítókban készül, mint a vodka, a "kézműves" szodzsu meg eleve nem.
12 kérlek olvasd el még egyszer! 😅
Segítek
“ezért a színe is semmilyen valamint nem hagyják érlelni mint pl a brandyket
egyrészt ezért sincs neki íze“
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam mert fáradt voltam de attól még nem azt írtam hogy a rizs miatt nincs íze hanem színe! Valamint mivel nem hagyjak érlelni ezért nincs különösebb íze mivel az nagyon sokat számit!
Alapból a brandyt borból készítik a whiskeyt pedig malátából azaz lényegeben sör 😅
A kézművest egyrészt hadjak érlelni ami hidd el sokat számit ízek terén is
És az alapanyag is számit mert pl a szőlőben gyümölcsökben sokkal több cukor van mint a rizsben!
Pl én mar ittam 80 fokos pálinkát is 😂 (csak kóstolásra) de lehetett érezni a gyümölcsös ízeket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!