Jagermeistert mivel kell inni?
Figyelt kérdés
És mi legyne a vacsora hozza?2020. nov. 20. 11:12
2/16 anonim válasza:
Mi múltkorában, egy értelmetlen sátánista indíttatásból, vettünk hozzá kólát és kísérletezgettünk vele. Igazából elég kellemes íze volt, és finom. Próbáljátok ki, max ha nem ízlik jó lesz valami ratyi whiskeybe.
3/16 anonim válasza:
A Jägermeistert önmagában kell inni, nem összepancsolni akármikkel.
Ezen kivül ezt étkezés után isszák gyomorkeserünek, azt ehetsz elötte, ami jól esik.
4/16 A kérdező kommentje:
Magában nem jön be. Ezért kerestem ötleteket,hogy mivel.
2020. nov. 20. 11:58
6/16 Phoney válasza:
Kólával szinte minden gyógynövényes rövidital meglepően jól működik. Még az ouzo is. Persze ami ízlik tisztán, azt általában nem érdemes, a kólának viszont nagyon jól állnak. Mondom úgy, hogy nekem magában ritkán esik jól a kóla.
7/16 anonim válasza:
Nekem ha valami nem jon be magaban, akkor massal keverve mar meg sem probalom … elfogadom, hogy nem jon be.
8/16 A kérdező kommentje:
7 persze de ki önteni nem fogom el kell fogynia.
2020. nov. 20. 13:03
9/16 anonim válasza:
Vendegvaronak tokeletes … legalabb van mit kinalni :)
10/16 anonim válasza:
Ismerek olyat aki tejjel issza a jagert meg az unicomot is.🤢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!