Narancsos Unicumról mi a véleményetek?
Mármint aki kóstolta már, az válaszoljon.
Nem merek venni, mert szerintem nem jönne be. Eleve a classicot szeretem kb mindenből, tehát még a szilvásért, baristáért sem voltam oda. Most viszont erősen elgondolkodtam rajta, hogy veszek, ugyanis a drinkmix oldalon most csak 8 ezer ft az egy liter.
Gondoltam kiírom ide, hátha valaki leírja milyen íze van, megéri-e rászánni ezt az összeget egy olyan embernek, aki a sima Unicumot szereti.
Kizárólag az eredeti unicumot preferálom.
A kávés, narancsos és egyéb “ízű” szirupok pancsok.
Azért “csak” 8000,-Ft, mert a kutya nem veszi, nem vált be.
Az Unicum legyen az a kesernyés, erős aromájú likőr, ami volt.
Sajnos úgy kell keresni, mert ezeket a katyvaszokat tolják az ember elé.
Klasszikus Unicum+ egy jó korsó Kőbányai .
Világos?! 😁
Hát az olyan lehet, mint egy jó, omlós cigánypecsenye helyett a narancsos cipőtalp.
🤪
3# Csak kőbányait ne xD
Unicum mellé egy 2. feles Unicum kell.
Nem tudom, hány éves vagy, de a hideg, csapolt Kőbányai minőségi volt anno.
De az Unicum kísérője az Unicum, azzal is egyet lehet érteni, persze, ha nem “vödör” a mérték.
Emlékszem, szokás volt gyengébb emlékezetű pincéreknél, hogy nem jegyezték fel a korcsomában az asztalhoz kihozott mennyiséget, helyette nem vitték el az asztaltól az üres poharakat, üvegeket. Leültünk haverral, Unicum+sör, közben jöttek-mentek haverok. Egy idő után nem látszott az abrosz annyi korsó és feles pohár borította. 😜☺️
Férjem kóstolta, neki egyáltalán nem ízlett, egy rossz utóízt hagyott csak maga után.
Pedig neki a szilvás unikum a nagy kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!