Kukoricararás moslék. Még a Borsodi is eljutott odáig mostanra, hogy a kukoricadarát kivegyék a receptből. Ne haragudj de ez nem sör. Egyszerűen fel nem foghatom mi visz rá embereket hogy ilyet megigyanak. Most 355 például egy Krušovice a Tescoban, 95 forinttal kerül többe, és az már - bár szintén nem a világ csodája - de hasonlít a sörhöz. Szándékosan nem írom a 6-800 forintos söröket amik tényleg jókl mert oké, drága. De 260-ért venni ezt mikor 350 körül azért már emberi fogyasztásra alkalmas söröket is lehet kapni...
tegnap 17:52
2/12 A kérdező kommentje:
Én már 10 éve ezt iszom szinte napi szinten és nincs vele bajom.
Ha egy finomabb sör után kóstolom meg akkor mondjuk én is érzem a különbséget, de ha ezzel kezdek akkor nincs gond.
tegnap 18:03
3/12 anonim válasza:
Akkor egészségedre. Én megnézem az összetételt, és ha kukoricadarát látok benne, már teszem is vissza a terméket a polcra. Bár túl sokat mostanában már nem nézegetem, beleszerettem néhány prémium cseh sörbe, mint Svijany, Bakalar, Bernard, ha nincs ezekből, vagy ebből a kategóriából, akkor inkább nem kell. Én már csak vagy igazán jót, vagy semmilyet.
tegnap 18:12
4/12 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem azért veszem, hogy ízlelgessem hanem a hatása miatt.
Ha mondjuk csak 2-3 sört akarok meginni bár ez ritka mert akkor inkább nem iszok, de akkor én is nyilván az ilyen prémiumabb vagy ízletesebb söröket választanám. pl. búzasöröket is szeretem, de ha sokat iszok akkor nem mert csömör íze van már pár után
tegnap 18:32
5/12 anonim válasza:
hol írja a Löwenbrau, hogy kukorica van benne?
tegnap 18:46
6/12 anonim válasza:
Aki nem alkoholista, mint te, az még megválogatja, hogy mit iszik.
Ha tagadnád az alkoholizmust, olvasd vissza magad, 10 éve napi szinten 3-nál több sör.
tegnap 18:57
7/12 A kérdező kommentje:
Nem minden nap iszok azért, mondjuk heti 3-5 alkalommal változó. De akkor 6 a minimum, bár ha másnap munka akkor max. 7-8 , hétvégén lehet több is ha másnap pihenek.
tegnap 19:00
8/12 anonim válasza:
az is alkoholizmus
tegnap 19:02
9/12 anonim válasza:
talán ezzel az egy sörrel csinálták meg azt, hogy az 5,4% alkoholfokát szépen fokozatosan levitték a jelenlegi 4-ig. nem emlékszem sajnos a több mint tíz évvel ezelőtti legrégibbre, meg rossz is az ízérzékem mert minden világos sör nekem egykutya, de ez is lehet a lenézettség hátterében hogy gyengébb is lett jóval, és ha mellé pocsékabb ízt is kap aki sokáig, gyakran itta érthető a háborgás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!