Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a bajuk az embereknek a...

Mi a bajuk az embereknek a Lowenbrau sörrel amikor a kategóriájában kb. a legjobb és legfinomabb?

Figyelt kérdés

Nyilván ne az 500 forintos sörhöz hasonlítsuk amikor 260-ért szoktam venni.

Kifejezetten szeretem, 4%-os ráadásul szóval ha megihatok belőle darabszámra többet.

De az ilyen Arany Ászok, Soproni, Borsodi, stb. ami hasonló kategória, sőt még drágább na azoknál sokkal jobb szerintem.

jan. 25. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

260 is sok érte..Mert van olcsóbban is olyan ami jobb. Mondjuk a tescoban a Ratsinger 229 forintért.Az is 4%-os.

Ha már olcsóbb sör,akkor inkább az.

De most a Szalon le van árazva 229 forintra.Az meg aztán tényleg sokkal jobb mint a Lovénbrau.

jan. 26. 03:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem ittál még az eredetiből.

Ez még sem közelíti.

Régen is jó volt az otthoni amíg 5.2%-volt az alkohol tartalma.

jan. 26. 08:18
 13/13 mindentudó99 ***** válasza:
Régen jó volt kb abban az időben amikor bejött. 120 forint volt. Aztán sz@rrá vált.
jan. 28. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!