Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Éveken át sok sört ittam,...

Éveken át sok sört ittam, mostanában viszont egyre inkább elundorodik tőle a szervezetem, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Régen simán megittam négy doboz sört egy óra alatt meg ilyesmi, mostanában viszont egyre nehezebben megy a sör ivás. 3-4 dobozzal órákat szenvedek, már alig bírom meginni, ízétől, szagától is elundorodtam. Borral pl. nincs ilyen baj azt simán megiszom, de a sör egyre inkább nem akar lemenni. Meg már többször hánytam is miatta másnap. Mi lehet a szervezetem baja a sörrel hogy ez lett?
jan. 26. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
nekem mindenfelle alkohol undi.
jan. 26. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Lehet nem a szervezeted hanem te magad irtózol már tőle.Tarts szüntet .próbald ki milyen egy hónap alkohol nélkül.
jan. 26. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Miért KELL neked sört inni, akkor is, amikor már hánysz tőle?

Normális vagy?

jan. 26. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát,akkor igyál bort..Vagy fölhalmoztál magadnak több ezer doboz sört;aztán muszáj meginnod nehogy megromoljon?
jan. 26. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy itt mennyire nem tudnak az emberek a KÉRDÉSRE válaszolni. xD

Ilyen nálam is volt, kérdező. Vannak időszakok, amikor valamit jobban kíván a szervezet és vannak dolgok, amiket kevésbé. Ennek általában nincsen különösebb oka.

Ez nem csak az italoknál fordul elő, ételekre is jellemző. Tényleg ne igyál sört egy darabig, aztán egy melegebb napon ha jól megszomjazol (főleg ha még sokat is kellett menni ide - oda aznap) akkor biztosan csúszni fog.

jan. 27. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyan azt a fajta sört iszod? Esetleg megváltozott benne valami?

Lehet szimplán megintad, bár hogy hánysz tőle....lehet kicsit sok volt a mennyiség.

jan. 27. 23:50
 7/7 mindentudó99 ***** válasza:
Szokj át pálinkára
jan. 28. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!