Jagermeistert mivel kell inni?
ma 13:02
Pedig nem minden hulladék attól, hogy önmagában kiegynsúlyozatlan. Én sem veszek meg valamit azért, hogy limonádéba öntsem, de ha már megvan, akkor a legtöbb rövidet kimondottan finom itallá is ki lehet egészíteni.
12
Semmilyen töményet nem fagyasztok.Szerintem fölösleges.Úgy nem lehet érezni rendesen az ízét.Ami meg olyan pocsék,hogy csak fagyosan lehet legyűrni azt meg nem is érdemes inni.
13, nem is neked szántam az infót, hanem a kérdezőnek.
A lepontozók miértjére kíváncsi vagyok, a saját honlapjukon írják, hogy -18 fokon ajánlják.
(Kérdező, ugyanitt koktélreceptek is vannak, hogy mivel ajánlják keverni.)
ma 18:17
Sok keserűlikőrt kóstoltam már, de egyik sem fagyasztva volt a legjobb. Hogy a Jägert a saját gyártója -18-on ajánlja, az egész egyszerűen azért van, mert azok képezik a #1 célközönséget, akik semmilyen töményet nem bírnak meginni, és/vagy 10+ felest akarnak bezúzni egy este anélkül, hogy undorodnának tőle, és ehhez kétségtelenül előnyös a fagyasztás.
Sok keserűlikőr van, ami amúgy hűtve a legjobb, a Jäger is, de nem mélyhűtve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!