Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jagermeistert mivel kell inni?

Jagermeistert mivel kell inni?

Figyelt kérdés
És mi legyne a vacsora hozza?
2020. nov. 20. 11:12
1 2
 11/16 Phoney ***** válasza:
82%

ma 13:02

Pedig nem minden hulladék attól, hogy önmagában kiegynsúlyozatlan. Én sem veszek meg valamit azért, hogy limonádéba öntsem, de ha már megvan, akkor a legtöbb rövidet kimondottan finom itallá is ki lehet egészíteni.

2020. nov. 20. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként nem tudom azt tudod e, de kóstolni is úgy érdemes, hogy fagyasztóban tárold előtte. Eleve az a hivatalos "tálalási mód", vagy ahogy ezt a piáknál hívják :-), de ízre is jó, szobamelegen szerintem is fúj, pedig én szeretem (magában is, kólával is).
2020. nov. 20. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

12

Semmilyen töményet nem fagyasztok.Szerintem fölösleges.Úgy nem lehet érezni rendesen az ízét.Ami meg olyan pocsék,hogy csak fagyosan lehet legyűrni azt meg nem is érdemes inni.

2020. nov. 20. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

13, nem is neked szántam az infót, hanem a kérdezőnek.

A lepontozók miértjére kíváncsi vagyok, a saját honlapjukon írják, hogy -18 fokon ajánlják.

(Kérdező, ugyanitt koktélreceptek is vannak, hogy mivel ajánlják keverni.)

2020. nov. 20. 18:17
 15/16 Phoney ***** válasza:

ma 18:17

Sok keserűlikőrt kóstoltam már, de egyik sem fagyasztva volt a legjobb. Hogy a Jägert a saját gyártója -18-on ajánlja, az egész egyszerűen azért van, mert azok képezik a #1 célközönséget, akik semmilyen töményet nem bírnak meginni, és/vagy 10+ felest akarnak bezúzni egy este anélkül, hogy undorodnának tőle, és ehhez kétségtelenül előnyös a fagyasztás.

Sok keserűlikőr van, ami amúgy hűtve a legjobb, a Jäger is, de nem mélyhűtve.

2020. nov. 20. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
tejjel :D
2020. nov. 22. 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!